Sigur nu e din cauza fumatului.
Ignoră-i te rog pe rataţii care-ţi spun să te laşi de fumat. Fumezi pentru că vrei TU şi te laşi doar dacă vrei TU nu pentru că toţi retardaţii mintal care nu au fumat în viaţa lor s-au gândit ei să dea sfaturi că brusc nu-i bine.
In nici un caz nu e de la tigari, la inceputul menstruatiei poti avea dereglari, se intampla uneori sa nu ai menstruatie chiar si 2 sau 3 luni.
Nu stiu daca din cauza fumatului, dar cu siguranta din cauza varstei nu ai ciclul regulat, se regleaza in timp.
Nu nu e din cauza fumatului, se ma intimpla ca ciclul sa intirzie la incepu caci ai numai 13 ani si cred ca nu de mult ti sa inceput ciclul.Asa e la inceput pina se reguleaza cam asa a fost si la mine.Insa fumatul nu bine mai ales de la virsta ta iti poate ataca organele si mai pe urma ai sa regreti, mai ales la fete fumatul este interzis pentru ca suntem totusi viitoarele mamici.PA
Nu trebuie sa iti faci griji ca e normal mai ales la 13 ani mie mi-a intarziat si 2 luni dar nu imi fac griji ca e normal pana se regleaza mai ai timp