Nu mai fii asa dornica, este timp destul, nu trebuie sa depinzi de asta... Daca vrei un amic in plus...YM-rusendanyel
Buna! eu sunt baiat! Am o intrebare: De ce vrei neaparat ca baietii sa te bage in seama? Baga-i tu in seama...crede-ma un baiat care stie ce inseamna iubire nu ar sta cu tine doar fiind ca esti frumoasa.ci pentru ca il faci sa se simta bine in prezenta ta! daca vrei sa vorbim mai mult id meu de mess este vladabalasei...
Primul staft, e sa iti cresti nivelul de "Self-esteem"
al 2-lea, e sa pui burta pe carte si sa nu te gandesti la varsta asta fragida la baieti. in timp o sa realizezi ca lumea nu se invarte in jurul lor si nu, nu pari disperata, doar cauti acceptare, fapt ce iti creeaza un anumit grad de frustrate. sfat- nu iti cautate defecte pentru ca nu este cazul.
Ei sincer sa fiu... Sunt băiat si chestia cu prietena mi-a trecut de o vreme am trecut prin faza cu "disperarea" nevermind it știi si tu viața e naspa cateodata dar privește partea buna a paharului dacă vrei un amic in plus cu care sa-ți impartasesti "aventurile, sentimentele, părerile " add la skype ilove9gag sau Yahoo Messenger : bulan_pocait ( i know...)
Anonima17191 întreabă: