| Bibishorrrr a întrebat:

Ma cheama Bia si as avea nevoie se ajutor.De 1 luna sunt singura. M-am despartit de prietenul meu pentru ca ma inselat.Am tinut mult la el si am suferit groaznic.Am intrat intr-o mica depresie...peste care cu ajutorul prietenilor am trecut.

Acum imi e foarte greu sa imi fac prieten.Am incercat alte relati dar mai mult de 2 zile nu merge nimic.Ma tot gandesc la el.As vrea sa il vad din nou. Dar o parte din mine spune"Nu merita". Si incerc sa ma tin cat pot eu de tare pe pozitii.

Vreau sfaturi multe si buna.happyDau funda celor care simt ca m.au ajutat cu adevarat:*Multumesc ca ati citithappy

Răspuns Câştigător
| AngelGirl5 a răspuns:

Uiii saracuta de tine! Multe am trecut prin asta. De n-ar fi prietenii... Te inteleg cum te simti cand incerci sa fi cu un alt baiat. E prea devreme sa fi cu altcineva, pentru ca l-ai iubit prea mult pe fostul, si pentru asta nu poti sa fi cu altu'. Ideea e ca viata merge inainte, iar tu trebuie sa te concentrezi pe alte lucruri. Invata sa te bucuri din lucruri marunte, sa dai importanta lucrurilor nesemnificative, sa gasesti frumosul in nimicuri. Fara el viata ta o sa fie mult mai buna.
Nu mai privii in urma ta, ia-o de la capat, chiar daca nu stii ce vrei, pentru ca el n-a stiut sa faca fata iubirii tale si n-a pretuit-o. Gandeste-te ca nu sta lumea-n el. Incearca sa eviti discutiile despre el, sa faci multe lucruri, sa nu asculti muzica tristaaa I don't want to see big grin. Iesi cu prietenii love struck, be happy, viata e frumoasa si trebuie traita intens.

Ai sa vezi ca dupa un timp, o sa vina un baiat in viata ta, cu care o sa poti avea o relatie. Ai grija de tine :*

16 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Add-me : picasso64@yahoo.com vb acolo, o sa te fac sa te simti destul de bine si am sa fiu cel m bun amic! daca vrei sa iti pierzi timpul cu mine add-me big hug pup

| Lummy a răspuns:

Cel mai greu este sa lupti impotriva sentimentelor tale puppy dog eyes este decizit ta daca il ierti sau nu pentru ce ti-a facut. iti va fi imposibil sa il uiti daca te gandesti la el cryingcrying. incearca nush...sa iti impui sa te gandesti la el sau sa sa te gandeti la viitorul tau prieten mai mult pentru a-l putea uita pe el.

| Amelya02 a răspuns:

Daca el nu te cauta, nu o face nici tu.
Nu se poate sa treci cu vederea daca te-a inselat.
Insa daca isi cere scuze, si face tot posibilul sa va impacati, iarta-l, dar asta nu garanteaza ca nu vei patii asa si a doua oara!
Fiecare persoana are dreptul la a doua sansa, insa nu pentru aceeasi greseala. Fa cum iti cere inima.

| christinebubu a răspuns:

Bia,in primul rand trebuie sa-l uiti definitiv si apoi sa incerci o alta relatie, pentru ca din cate zici tu banuiesc ca il compari pe fostul cu restul baietilor.Si probabil, el ti se pare mai bun.Dar nu e.
Continua sa iesi afara cu prietenii, distreaza-te.Fa ceva util.NUMAI ASCULTA MELODII TRISTE.
O sa fie bine:*

| CarinaVonPhetamine a răspuns:

Stiu prin ce treci. Am avut relatii si relatii care s-au destramat usor. cu timpul. Ar trebui sa iti spui " M-a inselat, acum de ce sunt eu proasta care se ataca?". Lasa totul in urma. Pentru ca asa, nu o sa mai poti avea nici-o relatie, daca nu-l uiti. Incearca doar. Si daca nu poti, discuta cu un psiholog, el are cea mai mare experienta in cazuri d-astea.

| Natashha a răspuns:

La ce vrei o persoana langa tine care te-a tradat?:)) serios, o sa traiesti cu gandul asta toata viata sau o sa treci peste, in timp?
Nu te-a iubit sau vroia ceva de la tine ce tu nu i-ai oferit.Lasa-l.
Ce baiat, se mai si lauda ca te-ainselat sau doar a fost sincer cu tine sau a vrut ca asta sa devina un motiv de despartire?! Si ce daca de o luna esti singura? Nu cauta dragostea, va veni ea cand vei avea nevoie;). De ce prieteni ai nevoie: sa te inteleaga, sa te ajute si sa te ajute sa treci peste sau sa-ti spuna:"fata, fata, lasa-l, nu merita, te-a inselat". apropo de prieteni, nu exista BFF ci doar big fake friends :).
Asculta asta: http://www.youtube.com/watch?v=3BBsF7VIQyo&ob=av2e vezi de ce ai nevoie si revino-ti. Pentru o clipa de iubire o sa regregi o viata intreaga...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. (Interesante povestioarele de pe blog big grin )
Probabil te gandeai prea mult la el cat ai avut relatiile care nu durau mai mult de 2 zile, sau poate nu au reusit sa te impresioneze respectvii indeajuns incat sa il uiti.
Incearca sa nu te mai gandesti la el asa mult, cu timpul ai sa vezi ca o sa iti treaca si nu o sa mai suferi asa mult dupa el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ciuda la ce dq sa scris mai sus iti meriti soarta si sa suferi....sti de ce?
"Am incercat alte relati dar mai mult de 2 zile nu merge nimic". tu abia treci de 1 si fugi la altu in brate. pai daca dupa 2 zile il iei pe altu dupa alte 2 altu, tu nici macar nu stai sa cunosti pers, iei un baiat ca vezi domne sa nu stai singura( cum fac majoritatea tembelilor din ziua de azi) pui sentimente dupa aia ori pleci tu la altu si te lasa balta ori pleaca prietenu tau, si duapai vezi domne of of esti suparata. pai daca alegi asa la misto si nu stai sa cunosti acea persoana soarta tu suferi. sper ca sa inteles mesaju, bye

| papusica987 a răspuns:

Buna. nu trebuie sa te mai gandesti la el.TE-A INSELAT! peste asta nu se trece, incearca sa cunosti mai multi baieti, pana o sa gasesti unul care sa te merite.nu te mai gandii la fostul, ocupati timpul cu altceva si cand iti vine in gand repeta ca nu te merita si te-a tradat.:*

| Cosmotel a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate. daca te-a inselat, nu mai merita iertat. mai ales ca nu-s implicati copiii, apartamentul etc.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Ei bine ştiu, e dureros să treci prin aşa ceva.Anul trecut Mircea lipsise de la o anumită oră la sport şi fetele ziceau ca mă înşeală cu o fată cu ochii albaştrii, ca o păpuşă Barbie şi să-i dau papucii.La acea vreme nu le-am crezut dar acum uitându-mă in urmă am început sa le dau dreptate,mai ales că şi aici,la noua mea clasă circulă zvonuri de genul ăsta.Şi eu am suferit foarte mult şi poate ca mai sufăr dar ştiu că voi trece peste asta şi aproape am trecut. Sunt sigură ca şi tu vei trece peste asta.Cel mai dureros a fost cand am constatat ca băiatul nu mă merita, că dacă nu îl părăseam atunci ajungeam in situaţia ta, s-ar fi afişat cu tipa de faţă cu mine şi atunci chiar nu l-aş fi iertat, atunci nu ar fi fost bine să îmi stati in preajma.Cu timpul am trecut peste asta cu ajutorul colegilor si a unor colegi de clasa minunaţi, mai grozayvi decat cei din clasa de unde am plecat.Am incredere ca şi tu vei trece peste asta

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Daca inima ta iti spune ca inca il mai iubesti, iar creierul spune ca nu merita, eu sunt de aceeasi parere cu creierul happy daca te intorci la el nu va face altceva decat sa te raneasca si mai mult. ca sa uiti de o dragoste veche iti faci una noua, iar daca aceasta dragoste noua va fi adevarata, atunci ceva veche va deveni automat parte din trecut. ca sa iti faci un nou prieten incearca sa nu te mai uiti dupa cel vechi, sa pare(daca nu esti) fericita in preajma baiatului pe care vrei sa il cuceresti si sa fi tu insuti, pentru ca daca unul s-a indragostit inainte de tine, ce are altul sa nu o faca acum?winking succes happy

| GheNsS a răspuns:

Prin ce treci tu este doar o perioada trecatoare si naiva, maxim 2 3 luni se rezolva daca continui asa, daca nu te mai gandesti la el 3 4 saptamani trece.In caz ca te hotarasti sa reei relatia incerca sa pui cartile pe fata si vezi unde ai gresit tu si el. Bafta!

| AnneSweet a răspuns:

Am suferit mai mult decat tine... Vroiam sa mor ..acum e un mitocan si prost nu mai imi pasa de el si inca sufar. fa-ti alt iubitnu te mai gandi ..Lasa totul in urma ta destinul e mare nu e singurulbaiat din lume mai sunt multi dal naiba. funda? vot?

| Haze a răspuns:

Nu dispera, gasete un baiat intelegator, explica-i tot ce s-a intamplat si ce se intampla cu tine, acorda-i un minim de incredere si el te va ajuta sa treci peste...numa ai grija la alegerea acelui baiat maaare grija! sper ca ti-am fost de ajutor

| Adda1221 a răspuns:

Am trecut printr-o situatie asemanatoare, iar sfatul meu este sa nu te intorci inapoi, mai ales ca el este singurul vinovat. Acum doar tu poti lua decizia asta, dar gandeste-te bine ca sunt o multime de alti baieti pe lumea asta care te pot face sa il uiti, ba mai mult, pot fi cu mult mai buni decat cel care ti-a facut asta.