Ia-ti inima in dintii si mergi sa-i vorbesti!
Simplu, ii spui "buna" sau "salut" te prezinti si ii spui ca-ti place de ea si ca doresti sa-ti fie prietena.
Daca ai lasat-o fara cuvinte, pune-i in mana un biletel cu numele tau si numarul de telefon si roag-o cand are un raspuns pentru tine. In afara de un raspuns negativ, nu ai ce pierde, dar daca ea va fi incantata sa fie prieten ta? Nu-i asa ca-i fabulos?
Hai, fuguta, nu uita, ca trece timpul si vine altul si ti-o fura!
Multumesc de raspuns, dar cum sa ii spuns asa in fata fiindca posibil sa fie insotita (foarte posibil) iar prin esec increderea mea va scadea (imi revin eu)si sansele ca ea sa ma faca de rusine sunt mari ( adica va zice: uite ala mi-a zis...)ce ar trebui sa fac atunci?
Si la "venirea" unui esec cum ar trebui sa reactionez?
Ai putea sa ii trimiti o cerere de prietenie pe Facebook, sa incepi sa-i dai lik-uri, poate te incumeti sa-i scrii si vorbim poti sa o inviti la un suc, la o cafea...
Dacă vrei o prietenă și te-ai săturat să fii trist că n-ai reușit încă să-ți faci o prietenă trebuie să ții cont de anumite lucruri.
Stai toată ziua în casă? (Trebuie să ieși cu prietenii, nu contează unde dar trebuie să ieși pe afară)
Ești timid? Nu ești singurul, schimbarea începe cu tine, tu trebuie să fii cel care se schimbă, nu te aștepta să vină la tine prințesa de pe coperta play-boy la tine acasă să și-o tragă cu tine.
Bun să zicem că ieși afară și nu ești un timid.
Ca să te duci la ea, ai nevoie e atitudine, să nu te ducă gândul la „tupeu". Tupeul e altceva. Atitudinea este comportamentul. Este postura corpului, este afirmarea punctului de vedere. Trebuie să fii sigur pe tine să fii sigur pe tine că în momentul în care te apropi de ea n-o să-ți tremure genunchii de la emoții, corpul tău probabil simte sentimente noi pe care nu le-a experimentat încă și d-aia îți tremură genunchii și o să-ți tremure și vocea.
Bun să zicem că ai atitudine. Când te duci la ea, te uiți doar la ea, nu te uiți în stânga și în dreapta, asta reprezintă un dezinteres total față de ea. Când te duci la ea începi subiectul cu „Bună, eu sunt X" iar ea o să se prezinte, dacă întreabă ne cunoaștem, îi spui „Nu, dar ne cunoaștem acum." dacă spune „Trebuie să mă prezint și eu acum?" Îi spui cu atitudine, da. Dacă spune „Ok", o întrebi, „Tu cum te numești?". Bun să spunem că v-ați cunoscut și știți ce și cum. Ca să continui subiectul trebuie ca tu să înveți să observi femeile sau în cazul tău fetele. Trebuie să te uiți la detalii. Detaliile sunt următoarele:
- Observă cum și-a aranjat părul
- Cum s-a îmbrăcat
- Cum s-a asortat
- Observă-i accesoriile
Dacă are un ceas/colier/brățară, îi spui cu atitudine, mă repet mereu când zic atitudine deoarece sunt singur 90% că ai trecut cu vedere când ți-am scris despre atitudine, îi spui „Îmi place ceasul/brățara/colierul tău." sau „Îmi place cum te-ai asortat."
În fine, ea o să-ți mulțumească, dacă o să-ți facă și ea un compliment o să-i răspunzi cu „Mulțumesc frumos." Acest „frumos" ajută mult în întărirea unui răspuns. Atenție, când vorbești cu ea înainte să spui ceva am să te rog să-i spui următoarea chestie: „Fii atentă..." După fii atentă urmează să-i zici tu ceea ce voiai să-i zici chiar dacă nu e ceva foarte interesant, acest fii atent contează foarte mult deoarece de mici copii am fost învățați cu acestă chestie, fii atent. Fii atent la drum/mers/scris/etc. Să nu exagerezi maxim de 2 în dialog și un „Mă-nțelegi?" la sfârșit când ai terminat ceea ce ai avut de spus.
Cum continui conversația? Foarte simplu.
„Uite care-i treaba, eu mă grăbec destul de mult dar mi-a plăcut „ceasul/brățara/cum te-ai asortat/cum te-ai îmbrăcat și am zis să vorbesc și eu puțin cu tine." ea probabil o să zică „Ok." tu continui în felul următor, „Chiar aș vrea să continuăm discuția noastră la un suc zielele astea." Fără pari o fată mișto, frumoasă, drăguță, încă ceva, nu-i face complimente de genul ești bombă, ești frumoasă, ești drăguță, ea știe chestia asta că-i frumoasă, doar toți băieții care și-au încercat norocul cu ea au folosit aceste complimente, tu trebuie doar să observi. Îi ceri numărul de telefon să o suni, dacă te ia cu facebookul îi spui că mai repede te sun deoarece tu nu prea ai timp de Facebook, adică doar „Te sun, un Alo, Bună, ce faci ai treabă? Ieșim la un suc în seara asta?" Mă-nțelegi ce încerc să te învăț? Fii atent la chestia următoare dacă nu o să vrea să-ți dea numărul și se grăbește și ea acceptă Facebookul dar îți spun sincer că nu o să te bage în seamă maxim pe Facebook, nici acolo poate. De asta trebuie să-i obții numărul de telefon pentru a vă contacta. Ai înțeles? Bun.
A doua zi, o suni și o întrebi când este liberă să ieșiți la sucul ăla să terminați conversația și ea o să-ți zică când e liberă. Încă ceva, fii punctual, lasă-le pe ele să te facă să le aștepți, tu fii punctual, asta denotă că ești un băiat finuț.
Ascultă, nu știu ce să-ți mai zic altceva, dacă mai ai probleme poți întrba, mă-nțelegi?
Succes cu gagicile. :*