Cred ca mai bine ai cauta printre prietenii tai pe cineva cu care sa discuti despre asta, aici nu o sa gasesti pe nimeni care sa vb cat de cat serios cu tine.
Îţi cauţi pe Internet o parteneră virgină de discuţii despre sex? How stupid it is? -.-
Nu mai sta pe net că îţi dăunează. Ieşi afară în lume, în parc, în cafenele, la scara blocului, etc.Socializează. Aşa îţi vei găsi şi o parteneră de discuţii.
Mai dur sau nu, ceilalti au dreptate, daca vrei sa cunosti pe cineva trebuie sa iesi in lume si ar fi bine sa bagi cv la cap...in viata relatiile nu sunt mereu sex, observ ca te intereseaza educatia sexuala, asta descoperi cand faci dragoste cu fata, niciodata nu e la fel cand cineva iti vb despre sau cand faci tu, iesi afara, parcuri, scoala, cluburi si acolo cautati o fata cu sau fara experienta in sex...bafta
Baiatul a mentionat ca este timid, iar lucrurile astea nu le poti discuta in realitate cu un cunoscut, pe internet este altfel! Si este un lucru bun ca vrea sa se informeze inainte sa faca acest pas. Eu sincer m-am saturat de subiectele :
" Oare am ramas insarcinata? "
"Oare a ramas insarcinata? "