Inna nu credeam ca o sa ajung sa iti dau Sfaturi dar uite ca am trait si asta.Inainte de toate nu mai te agita atat pentru ca e Normal sa fie asa doar e Prima ta Relatie.Ca Baiat e usor sa fi mai relaxat dar fetele cand vine vb de unele lucruri sunt mai asa. Uite sa te fac sa intelegi. Fetele difera dar chiar daca are ea tot Tupeu din Lume cand vine vb de Iubitu la care Tine devine un pic mai Fricoasa.Si Baieti faca la fel stai calma.Ca sa treci peste asta Petrece mai mult Timp cu el.Iesitei mai des, vb fara ocolisuri si nu incerca sa eviti ceva care te-ar face sa te Prefaci. Daca vrea sa vb despre sex vb cu el fara ocolisuri. daca vrea despre altceva iar la fel.Gandeste-te ca e Iubitu tau si ca Tine la tine. Trebuie sa fie alaturi de tine si sa ii spui tot.In cazul in care nu poti atunci spune-i ca nu poti si gata.Dar daca Simti ceva spune-i fara sa te abtii.Te uiti la el si fara sa razi sau ceva de genu spune-i ce Simti pentru el.Sunt destule luni, altii o fac dupa 3 Luni si tu spui ca e greu sa ii spui ce Simti.Renunta la astea si fi Naturala.Vb cu el despre Orice. Capitolu sex e cel mai Important si poti sa vb cu el fara sa se Plictiseasca deloc daca e vb de asta .In rest Fi Naturala si Calmeaza-te cand sunteti Impreuna.
Sfat universal: te adaptezi din mers...nu te poate ajuta nimeni cum nici pe mine nu au putut si totusi am reusit
Buna, ce pot sa iti zic aici, raspunsul la intrebarea noastra sta in caracterul tau, nu stiu cum te putem ajuta noi, trebuie sa iei initiativa proprie si sa incerci sa treci peste acest lucru, chiar nu stiu de ce nu esti timida cu el avand in vedere ca esti de atata timp cu el. Poate ca dragostea pentru el scade... chiar nu stiu ce sa zic
In poza nu pari timiduta. te-ar tenta sa sari pe el si nu indraznesti? gadili-o un pic si ai sa vezi ce joaca dragastoasa iese
Pai nu sunt deloc, sunt cea mai petrecareata, nu stiu cum sa spun. Doar ca atunci cand ne vedem, imi pierd tot curajul, si nici el nu prea face primul pas.
Cred ca problema ta este ca te gandesti prea mult ca nu cumva sa spui ceva gresit si chestia aceasta ar trebui s-o lasi deoparte. Puteti vorbii despre ce iti place tie/lui despre cum vezi relatia voastra acum si pe viitor, daca te deranjeaza ceva la el ii poti spune si ar trebui sa incercati sa iesiti mai mult impreuna(doar voi doi)
De obicei iesim doar noi doi, insa se vede ca el vrea mai multa afectiune din partea mea, si chiar nu stiu cum sa i-o ofer. am fost despartiti mult timp si eu nu ma obisnuiesc asa repede, cat despre vorbit chiar nu stiu ce subiecte sa tot discutam, sau cum as putea incepe. Incerc sa ma schimb pe zi ce trece, pentru ca este si spre binele meu. Sa fim seriosi ce baiat nu-si doreste o fata afectuoasa cu el?! Intr-adevar am facut progrese mari, dar vreau si mai mari.
Mimo2 întreabă: