Offf! Daca vrei sa fii cu el incearca sa ii spui asta intr-un mod indirect. Sau daca esti curajoasa intreaba-l cum te priveste si daca iti spune ca te priveste ca la inceput atunci spune-i ca ai vrea sa va dati o sansa. Bafta!
Păi, nu cred ca ar trebui să îl ții deoparte si mai ales dacă sunteți singuri amândoi de ce nu ati incerca o relatie?
Păi ideea e ca indiferenta ta il face uneori sa renunte la gesturi. Poate daca i-ai da de inteles ca ai sentimente pentru el poate ar iesi ceva. Dacă in schimb el dupa ce afla ce simti tu o sa te refuze a vrut doar să se joace cu tine si ar trebui să îl ignori. Dar sfatul meu e sa ii accepti si chiar sa răspunzi la gesturi.
De acolo vorba "niciodată sa nu zici niciodată. Nu e vorba ca i-a trecut dar clar ca tachunarile sunt pentru ca să și reia și băiatul un pic revanșa din indiferenta ta anterioara. Ideea e ca trebuie sa aveți o discuție și sa i spui ce și cum
Faza cu luatul în brate din câte știu eu e un lucru care îl faci cu o persoana care îți place. Tu vrei sa îl ții departe de tine. Adevărul este ca nici tu nu știi ce vrei?!
Remusopen întreabă: