Un test de sarcina corect, se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Orice test facut inainte de 21 de zile va fi inutil si eronat.
Ok! Dar deși am luat duphaston 20 de pastile timp de 10 zile, mai poate fi vorba despre o dereglare hormonala? Întreb și sunt foarte panicata deoarece îmi e frica sa nu se oprească din evoluție din cauza deficitului de progesteron, având probleme, el fiind mic
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns
Asta nu am de unde sa stiu, doar medicul care ti le-a prescris stie, in functie de ce ce boala sau dereglare hormonala ai tu si cat este de severa, tratamnetul hormonal fiind de lunga sau scurta durata.
Mi-a dat duphaston pentru ca aveam 0, 72 progesteronul... A zis sa iau timp de 6 luni! Și ne vedem după 6 luni sau când apare sarcina! Ideea e ca și când luat 5 zile de duphaston tot îmi venea în a 5-6 zi! Am început sa iau din septembrie prima data, apoi octombrie a fost a doua luna, împreună cu folate și Sun D3.
Mulțumesc pentru răspuns!
Pai ti-a dat tratament hormonal pe minim 6 luni si au trecut abia 2 luni... deci, mai ai cale lunga sa se ajusteze hormonii si sa se schimbe ceva in corpul tau. Totul se face cu incetineala, fiindca hormonii sunt foarte sensibilis i daca se baga doza mare, se declanseaza boli tiroidiene, noduli mamari, chisturi ovariene, fibroame sua tumori.
Rabdare, ca dureaza mult pana se vor observa schimbari in corp.
Mutubal întreabă: