| Pumba a întrebat:

Ma cunosc de ceva vreme cu un tip, ne.am si sarutat, dar dupa cateva zile el a plecat in concediu la mare. La inceput vorbeam prin SMS-uri(eu deschizand mereu discutia), apoi am incercat sa il si sun, avand discutii cu el care puteau dura si peste 30 min. Nu am vorbit niciodata despre lucruri importante, pur si simplu vorbeam despre nimicuri, lui parand ca ii face placere. A insistat sa il mai sun, dar cand l-am rugat si eu acelasi lucru a spus ca nu ar vrea sa raspunda alt cineva in locul meu la telefon, si sa revin eu cu un Beep, SMS etc. ori de cate ori simt nevoia. Sa il contactez tot eu din nou, sau sa astept, poate ma va suna el? P.S.: nu am mai vorbit de 2 zile. Fundita + Vot!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate chiar a spus adevarul laughing, chiar daca e tare bizar.
Hm.te sfatuiesc sa-i trimiti ori mesaj, ori sa-l suni si sa-i spui ca pentru tine ar insemna foarte mult daca ar da si el un semn de viata.
Daca chiar nu constientizeaza ca un lucru atat de minor e important pentru tine, nu-l mai cauta.Lasa-l pe el sa o faca. Daca ii pasa, o sa faca pasul asta.
Daca nu...

happy

2 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

Lasa-l si pe el sa te sune,ca nu o sa-i cada pana.
Si la fel, poate si el sa-si trimita un mesaj ca sa vada ce faci, daca esti bine sau altceva.

Daca il obisnuiesti asa, o sa-si piarda interesul si discutiile cu tine o sa i se para plictisitoare.
Lasa-l sa-si doreasca sa vorbeasca cu tine, sa-ti duca dorul.

| Roxanna112345 a răspuns:

Buna happy Pai. sfatul meu este sa nu il mai cauti...lasa-l pe el s-o faca...Iti zic din experienta ca atunci cand un baiat iubeste, sau ii place de o fata, umbla el dupa ea happy