| LoveNiki a întrebat:

Buna
Ma doare burta jos de cateva saptamani (2 luna si ceva) si cand stau in pat ma doare si spatele.Ciclul nu mi-a venit sad De fapt imi vine intr-o luna ma tine 1 saptamana apoi astept mult si bine sa imi mai vina. Ce credeti ca am? (exclus bebe ca nu am facut cu nima) dar cand stau pe burta simt ca parca da cineva in burta sad Si cand mananc ma doare sad Ce oare osi avea?
Aaaa inca ceva : De cand am fost la piscina ma doare burta sad Apa a fost foarte rece si am simtit asta dar tot am stat in apa de la 12 - 00 pana la 20-00. Am mai iesit putin din cand in cand doar sa mai ma incalzesc la soare happy. Credeti ca de la aia?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești foarte răcită.
Mergi să faci un ecograf pelvian și un tratament.
Bea ceai de mușețel, o sticlă de apă caldă pe burtică și evită băile/dușurile reci, curentul, etc.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Cred ca ai racit la burtastraight face. Nasol tare. ia niste calmantethinking

| Acadeeeaa a răspuns:

Te dor sanii pentru ca banuiesc ca trebuie sa-ti vina. Da o sa-ti vina menstruatia dar mai tarziu ca ai racithappy. Fata nu sta asa spune-i mamei tale nu o sa-ti faca nimic! E normal e femeiestraight face. Se intampla oricarei fete acest lucru. Nu sta ca nu e bine. Chiar daca nu te duce la doctor, dar poate stie tratamente naturiste, calmante, etcwinking!

| Anonim3007 a răspuns:

Da logic...

| emima a răspuns:

Ai facut rau ca ai stat in apa rece cred ca e vorba de o raceala puternica cred ca e mai bine sa mergi de urgenta la doctor mai ales ca simti ca te doare burta

| LoveNiki explică:

D-au fundita + vot

| LoveNiki explică:

Si daca am racit si nu ii spun mamei ( imi e frica, rusine ) ce se poate intampla?
Imi mai vine ciclul?

| LoveNiki explică:

Si mai ma dor si sanii din cand in cand sad

| lollypop_1621 a răspuns:

Cred ca ai facut vreo infectie si bine ar fi sa-i spui mamei tale si ea va stii mai bine ce sa faca si mai ales sa te duca la un doctor. Ai mare grija ce faci kiss