Te va anestezia si nu te va durea dupa ce iti baga un mic zzzt cu polizorul intra acul mic cu anestezie amorteste pune plomba si gata.
Dentistu e singuru remediu din pacate,du-te fara frica, ii spui ca ti frica si iti da cu spray sa ti amorteasca, nu simti nimic
Buna! Am 12 ani si te inteleg perfect! Alte remedii numai exista! Din pacate dentistul este singurul care te poate vindeca! Crede`ma pentru ca chiar acum cateva zile am fost la dentist si mai urmeaza sa merg.Iti va face o anestezie care nu te va durea deloc[stiu pentru ca prima oara cand am fost imi venea sa plang cand am auzit ca trebuie sa imi faca injectie] si o sa iti trebuiasca neaparat anestezie pentru ca iti va scoate 2 sau 3 nervi din masea[mie mi-a scos 2]si asta se face doar cu anestezie[nu`ti fie frica doar o sa iti amorteasca jumatate de gura]o sa ajunga la nerv cu polizorul[chestia de pilit] care are un miros neplacut si o sa iti cada in gura bucatile si praful de la masea...Dupa aceea iti va baga in masea pentru a extrage nervii un fel de ace.Dupa ce scoate nervii iti va pune acolo o pasta alba si a doua zi iti va pune plomba definitiva. Daca mai ai probleme ma poti contacta la id`ul meu de mess "yodivabruneta" si vom discuta. Sper ca te-am ajutat!