anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, ma framanta ceva de cateva zile si vreau sa intreb pe voi ce parere aveti. Deci, stateam pe banca, eu cu un baiat mai mare cu 2 ani k mine si discutam lucruri (eu am 14), iar in discutia noastra se amesteca si propozitia "Daca o fata este virgina la primul contact sexual nu poate sa ramana insarcinata". Mie mi s-a parut o absurditate, eu zic k asta se poate numai in cazul in care fetei respective nu i-a venit menstruatia sau daca se protejaza.(Sa nu credeti ca mi-a spus asta pentru ca vroia sa se culce cu mine pentru ca el este din alta parte)
Deci mie chestia aia mi s-a parut dea dreptul o mare tampenie, voi ce parerea aveti?

6 răspunsuri:
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Ai mai pus`ntrebarea asta dar sub alta forma!
cu statu la poarta etc!laughing
pana la urma ce vrei sa auzi?
unde vrei sa ajungi?

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

E intr-adevar o mare tampenie! O fata poate sa ramana insarcinata chiar si la primul raport sexual, daca nu se protejeaza.
Nu stiu ce se intampla, dar vad ca in ultimii ani, tinerii au ca prim scop in viata inceperea vietii sexuale inainte ca organele sexuale sa se maturizeze, inainte sa-si cunoasca bine propriul corp.
Ai grija de tine!

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

dorysyk intreaba:
Buna. Acum cateva zile am facut descoperirea faptului k uni adolescenti sunt destul de neinformati sau prost informati in anumite domenii. Sa va spun ce mi s-a intamplat, am fost cu fratele meu pa strada de alaturi, ne-am intors km pe la 1 noaptea acasaa iar in timp ce el era in casa cu niste baieti eu eram la poarta cu un baiat, l-am cunoscut km prin cls a3a si acum a venit in vizita pe la unchiul lui, si cum stateam noi ne vorba discutia prinde alt contur si imi spune el mie k "O fata virgina, la primul contact sexual nu poate ramane insarcinata " (baiatul acela are 16 ani), acest lucru poate fi adevarat daca fetei respective nu i-a venit menstruatia deloc sau daca se protejaza nu? Mie personal mi-s-a parut o chestie total aberanta si plina de absurditate si sunt foarte sigura k virginitatea nu are nici o legatura cu sarcina.

Voi ce parere aveti in legatura cu afirmatia facuta de acel baiat, credeti ca ar putea fii adevarata caci eu nu cred?

Va astept nerabdatoare parerile si pwpicy :*:*:*

[nu crezy ca seamana prea multstraight face]?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Este total neadevarat. O fata poate ramane insarcinata inca de la primul contact sexual... Si e posibil chiar daca nu are menstruatie... Pentru ca organismul ei se pregateste pentru menstruatie si e posibil sa fie eliminat un ovul care intalneste spermatozoidul si este fecundat...

| valy a răspuns:

Buna...este o mare tampenie... poti ramane insarcinata de la orice contact sexual...chiar de e primul chiar daca e al 1000... faza este ca cel mai bine este sa te protejezi daca vrei sa faci ceva... cel mai bine...nu este nici pericol de boala prin transmitere...nici sa ramai insarcinata...deci un sfat. utilizeaza prezervativ.sau anticonceptionale.ciao.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o prostie sincer, eu am o amik care a ramas insarcinata pentru ca a crezut prostia asta.