anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy ma inteleg foooarte bine cu o fata si am vb de multe ori pe subiectul de a fi impreuna... si aseara mi-a propus ca pentru o saptamana sa fim impreuna, asa de proba. credeti ca ma place.? Dau fundita + votwinking :*

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Daca ea a venit cu propunerea, bineinteles ca te place, doar ca vrea (probabil) sa te cunoasca si in postura de…, hai sa-i spunem de iubit. Pentru ca o prietenie de acest gen presupune un alt comportament din partea ta, dar si al ei.
Trebuie doar sa ai grija mai mare la cum vorbesti, la cum te porti cu ea, atat in cadru intim, dar si atunci cand sunteti impreuna cu alti prieteni. E un mic test pe care il veti trece impreuna.
Iti doresc " prietenie de proba " usoara! happy

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru foxsilver):

Mersii :** sa ai o Duminica placuta big grin :*

| foxsilver a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Multumesc, la fel!happy

| Comentatoarea a răspuns (pentru foxsilver):

Mda... chiar ca ai dreptate. add?

| foxsilver a răspuns (pentru Comentatoarea):

Desigur!happy

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Perioada de proba? pe bune?

| neutrino a răspuns:

Adica este ca si la angajare, perioada de proba, cu scopul de a se lamuri de ce esti capabil? In acest caz, cu siguranta ca te place, dar mai am o nelamurire: in perioada de proba, un patron poate angaja mai multi solicitanti, dupa care, opreste unul singur sau mai multi, in functie de nevoi. Tu esti singur?

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru neutrino):

Dap, sunt singurul baiat cu care se intelege asa bine.

| justsummer a răspuns:

Cred ca te place, dar e putin nesigura nu stie daca ati putea functiona ca si cuplu de asta vrea sa incerce o relatie.

| xAlessia a răspuns:

Daca ti-a propus asta inseamna ca, chiar te place happy

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru xAlessia):

Stiu, dar am intrebat-o daca ma place si a zis ca nu crying((

| xAlessia a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Poate a spus sa vadă cum reactionezi, părerea mea e ca daca eram in locul ei nu spuneam chestia asta daca nu mi-ar fi plăcut happy

| Comentatoarea a răspuns:

Nu stiu.
Se poate ca fata sa te placa dar ii este frica ca relatia sa nu mearga. Eu cred ca te place daca te intelegi bine cu ea... Bafta! happy