Sincer, esti o naiva! Iti dai seama ca daca vine sotia sa, o sa te paraseasca? Daca te iubea cu adevarat nu intretinea relatii sexuale aiurea cu tine si se despartea imediat de sotia lui. Ai fost doar o distractie pentru el!
Tu pari sa nu ai prea multa experienta si nici ani daca nu stii ce se intampla cu organismul tau.Parerea mea este ca ai gresit enorm. Daca te-a lasat insarcinata nici nu se mai uita la tine.
Daca barbatul cu care esti o inseala pe nevasta-sa nu e mai mult decat clar ca asta se va intampla si cu tine? Esti doar roata de rezerva, se foloseste de tine cat ea e plecata. Nu vei fi niciodata cu el, sau daca vei fi vei sfarsi exact ca nevasta-sa.
Apropos, sunteti 2 bagabonzi. Dar mai ales el, tu ai circumstante atenuante (erai naiva si prostuta)
Intrebare fulger : cum reaq de, din toti barbatii de pe lumea aasta, tu ai gasit unu insurat? Si nu te deranjeaza chestia asta?
Toti gresim, si nu e drept, daca nu kunosti persoana data cum o poti numi kurva?
Uite care este problema pe care multe persoane nu o stiu. vezi tu ...chiar daca el nu se termina in tine, tu tot poti ramane insarcinata datorita lichidului preseminar care contine spermatozoizi. cel mai bine fa-ti un test de sarcina, sau mai bine... du-te la doctor sper ca te-am ajutat
Cel mai simplu fa-ti un test de sarcina si vei sti daca esti sau nu insarcinata, chiar daca nu sunt 100% sigure vezi ce iti iese si dupa du-te la un medic