Nu e vorba ca nu are incredere in tine,ii este atat de frica sa nu te piarda ca ar vrea sa te aiba tot timpul sub ochii lui,nu cumva sa i te fure cineva. Faptul ca tu ii pari indiferenta si ca iti place sa iesi si sa te distrezi,il dispera si mai mult, pentru ca sansele sa intalnesti pe altcineva sunt mult mai mari. Daca tu tii la el, mai da o sansa relatiei voastre.Nu e usor sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca sincer, cum o face el.Gandeste-te ca e in strainatate si ar putea sa se intalneasca cu 20 de fete pe zi si, in loc de asta, el te suna si se nelinisteste pentru tine.Deci,asteapta sa se intoarca si mai da-i o sansa,spune-i cam cum ai dori sa se poarte cu tine, cum vrei sa fiti.Tu decizi, oricum.Mult noroc.
Pai ce mai astepti? tu zici ca nici viitoru` nu ti`l vezi cu el.eu zic ca mai bine te desparti acum sufera putin si apoi ii trece.decat sa lasi timpu` sa treaca si sa tina si mai mult la tine. daca tu crezi ca esti indiferenta nebunatica iti plac distractiile inseamna ca inca nu ai gasit inca persoana care sa te dea peste cap.am avut o prietena in genu` tau si la fel se purta cu prietenii ei pana cand l-a gasit pe "fat frumos)".si acum numai vorbim din cauza asta.. asta`i urat din partea ei dar nu`i neaparat sa faci si tu la fel.ma gandesc ca ai sta mai mult cu el decat cu prietenii.bafta.
Cu cat continui relatia mai mult cu atat cand te vei desparti de el il va durea mai tare,eu zic sa te desparti de el, sa o faci intr-un mod frumos (replici gen ramanem prieteni si daca vei avea nevoie de un umar mereu il vei avea pe al meu). Pare un baiat emotiv dar asta e, nu e genul tau
beausingurlamasamea întreabă: