| al88xxx a întrebat:

> ma intilnesk cu o domnishoara de 3 luni... :* > ea nu a avut ni4i o relatie sexuala! pe cand eu da! am vorbit pe tema aia si spunea ca trebuie timp! sa o fa4em! poate inca jumate de an da poate si un an! 4e e de facut in asa o situatie?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| Nic a răspuns:

1n s1tuat1a ast4 4r trebu11 sa 1ncerc1 s4 vorb3st1 cu 3a.Nu o mai presa ca asa o sa zica tot timpul:mai astepta 1 an, hai inca juma de an si n-ai rezolvat nimic.
Daca o iubesti incearca sa o intelegi si sa nu o mai presezi si totul o sa vina de la sine.

aaa, era sa uit. Sfat:incearca sa scrii normal. E destul de obositor sa citesti ce am spus eu in prima propozitie si sunt sigur ca multi sunt de acord cu mine.

Bafta

| xibalba a răspuns:

Straduieste`te sa scrii in romana data viitoare. Multumesc. Cat despre problema... nu mi se pare o idee buna sa te astepti sa aiba relatii sexuale cu tine daca va cunoasteti doar de 3 luni. Da, pentru fete trebuie timp, uneori mai mult, alteori mai putin. Nu o forta si nu face presiuni pe tema asta, ca nu se va simti bine si nici nu va ceda mai repede. Ce e de facut? Daca tii la ea cu adevarat, arata`i ca ai incredere in ea si asteapt`o pana cand se hotaraste. Asta doar daca esti dispus sa o astepti. Daca nu, desparte`te de ea si gata. De asteptat, poti sa astepti oricat, daca VREI. Daca pleci de la ideea ca nu se poate sau ca nu esti in stare, mai bine las`o balta de pe acum.

| User a răspuns:

May byne teay yntalny cu pr0o. Ofa de romana...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Aştepţi dacă o iubeşti sau îţi cauţi pe alta care să fie dispusă să aibă o relaţie inclusiv sexuală cu tine. Dacă varianta preferată este a doua te sfătuiesc să nu lungeşti prea mult lucrurile, pentru că mai târziu va fi mai grea despărţirea pentru amândoi.
De ce ai pus 4 în loc de c? Am crezut că era o greşeală de la tastatură că îţi apare 4, dar se pare că ai şi c...

| andreea7520 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie s`o astepti pana cand va fi pregatita, asta daca tii la eahappy Daca nu ai rabdare, cauta alta pentru ca tipa cu care esti acum isi va da seama ca tu vrei asta neaparat si se va simti nasolbatting eyelashes Bafta!

| myworldis5784 a răspuns:

Sa astepti ca fii sigur unii asteapta si trei ani

| Ea.e. a răspuns:

Sanndy...bravo tie ca ai reusit sa te mariti cu un rrom.
eu nu as fi facut asta.
adica nu m-as fi maritat niciodata cu un rrom.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa o astepti si sa nu o mai presezi pe tema asta pentru ca poti s-o pierzi.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai nimic, ce sa faci. Mi se pare foarte normala atitudinea fetei si nu ma indoiesc ca este normala si ca nici tu nu ai motive sa o contesti. Construiti o relatie, creati intimitate, lasati sentimentele sa apara si, atunci cand veti fi amandoi foarte bine pregatiti, cand va veti cunostae bine, puteti trece si la fapte. E normal sa dureze multa vreme, e normal sa fie asa.

| myrazvy a răspuns:

Daca o iubesti, las-o pe ea sa aleaga momentu, cand e ea pregatita, nu ii spune tu, ai sa vezi ca mai tarziu deschide ea subiect asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai timp asteapta sa nasca

| al88xxx explică:

Am pus 4 in loc de c deoare4e "> 4 in russa e cetire, adica 4=ce' reiese ca nu e "ni4i" o greseala numai o logika profunda, la fel si "sh" din engleza, si multe altele! ggg... wh