| Pancake a întrebat:

kiss
Ma întorc și eu cu o întrebare care ma macină de ieri. Eu și prietenul meu ne vedem aproape zilnic și totul e perfect, e super frumos. N-as vrea sa se mai termine ziua. Insa sunt momente în care simt plictiseala, atunci când noi nu ne mai vorbim dar trece repede. Apoi, seara pe mess avem unele "ciondăneli" dar care mie mi-e frica sa nu ia amploare și sa dea în cearta.
In fine, sa zicem ca trec peste asta dar el aseară a părut ciudat. I-am spus ca trebuie sa ies iar el mi-a spus "ok, o seara plăcută happy" si apoi eu i-am spus... "um, mersi?" și l-am lăsat vreo 2 minute. I-am spus noapte buna si l-am pupat cum fac de obicei. Iar el... "somn ușor big grin" și un hug. Nu spun ca nu ma mulțumesc cu doar un hug doar ca el de obicei punea și un pupic și un love struck. Si asta e putin ciudat. Plus faza cu "o seara plăcută" nu știu, mi s-a părut ca se comporta ciudat. Si de aseară am un gol în stomac. Sunt eu prea paranoica? straight face
Daca ați putea sa-mi spuneți, dacă știți, semne cum ca se plictisește de mine etc. Sau ca vrea sa ne despărțim. Măcar asa sa fiu pregătită happy

2 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu mai vorbiti lucruri importante sau care sti ca vor rezulta intr-o cearta, pe mess ca de-aia se intampla intocmai!

Eu zic sa nu te panichezi, poate era plictisit sau era tarziu si ii era somn, e normal sa nu urmeze un etalon : acelasi pup, acelasi gest, de parca e robot!
Chestia e ca ar trebui sa o mai rariti cu vazutul, sa va vedeti de 4-5 ori pe saptamana de exemplu, ca sa apara si dorulhappy Sunt sigura ca sunt lucruri pe care le faceti si singuri, separat!

Cat despre golul in stomac, cred ca esti tu fixata pe ce s-a intamplat aseara, iti este teama!

| Nirvana a răspuns:

Cred ca esti tu putin mai paranioca. Baietilor de obicei nu le plac multe emoticoane. Poate avea treaba la calculator sau prin casa si de aceea ti-a pus doar un hug. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.