| Ca19ta a întrebat:

Buna ma intreb de ce nu pot avea o relatie cu o fata. Am 21 de ani si intrebarea asta ma omoara sunt mai mult prieten cu ele (pare gay), e ceva gen nu pot atinge o fata dar imi plac fetele si stau mai mereu in preajma lor. Are cineva vreo idee ce e cu mine

Răspuns Câştigător
| an0therkid a răspuns:

Poate nu esti pregatit...cred happy
sau esti prea timid cand vine vorba de contact fizic

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta are pasare langa el si nu e in stare sa o prinda JALNIC rad curcile de tine

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este nimic gresit cu tine, nu vor fetele, ele sunt numai după bani, daca nu ai bani atunci nu esti bun pentru ele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din cauza caracterului tau. Indiferent cum este acesta, bun sau rau. In cazul multor "inadaptati" n-ar strica cateva sedinte de consiliere psihologica. Sanatate!

| LoveSleep a răspuns:

Mănânca pateu, ajută.

| OMFGConrad a răspuns:

Eşti prea fraier şi laş.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Nu poti avea o relatie cu o fata daca nu o poti atinge. Sunt sanse ca multe sa fi fost in preajma da care sa doreasca ca prietenia sa devina mai mult, dar daca tu nici macar nu poti atinge o fata, acea fata se poate retrage crezand ca nu esti atras de ea. Deci intrebarea nu este de ce nu poti avea o relatie ci "de ce nu poti atinge o fata"!

| MunteSSi a răspuns:

Depide de fete! Unele sunt atat de reduse mintal incat nu poti sa schimbii 2 vorbe cu ele!
Bea 300 de Jack daca nu si punte pe treaba daca esti asa timid!