Greu de crezut ca ai ramas gravida, mai ales ca ai spus ca ti-a venit menstruatia. Oricum, ai grija cu jocurile astea fara prezervativ ca nu mergi deloc la sigur, nimeni nu contesta faptul ca e mai placut fara prezervativ insa momentan e mai important ca tu sa nu ramai gravida decat o placere...O sa ai timpul necesar sa experimentezi, dar deocamdata alege ce e sigur si benefic pentru tine.
Ada,nu te mai gandi, inteleg ca esti nelinistita.
Nu esti insarcinata.Nu ai cum.
Linisteste-te,o sa-ti vina ciclul normal si acum,cand il astepti.
Si, un sfat dezinteresat, invata sa te si protejezi...
Daca a bagat-o doar de doua ori fara nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Oricum ai mare grija pe viitor.Bafta!
Buna ada. nu se poate sa fi ramas insarcinata. stai linistita. chiar daca faceati mai mult timpp fara prezervativ nu ramaneai daca el nu ejacula in tine. papa
Nu ai ramas.Cu cateva zile inainte sa iti vina menstruatia poate sa si ejaculeze in tine ca tot nu ramai insarcinata
Nu stiu eu foarte bine, dar ai motive serioase sa te ingrijorezi. Chiar daca nu s-a terminat in tine exista o secretie care este eliminata in timpul actului sexual care are o concentratie mult mai mare decat sperma... Ii posibil sa ai gemeni.