Dacă relația voastră rămâne doar la stadiul de iubire curată, sinceră și fără sex cel puțin încă trei ani - totul va fi OK.
Ai răbdare și (dacă și el are) e posibil să iasă ceva frumos. Dacă nu, înseamnă că n-a fost să fie. Și dacă veți continua cu moderație, atât părinții tăi cât și ai lui vor vedea că e ceva serios și vor accepta până la urmă.
In cazul vostru ar fi indicat sa urmati sfaturile parintilor care in mod sigur sunt in folosul si binele vostru.
Este normal ca parintii vostri sa nu fie de acord cu relatia voastra. De ce? Pentru ca amandoi sunteti minori.
Adelina, inainte de toate esti inca un copil.
Pastreaza asa-zisa relatie cu acel baiat in anumite limite.
Asculta de mama ta, o sa ii fii recunoscatoare mai incolo. Am avut un caz asemanator in scoala. Una tot de varsta ta a fugit de acasa cu iubitul ei de 21 de ani. a furat bani din casa si s-a mutat la el acasa. acum nu e de gasit. A ramas fata insarcinata(Daca nu a si nascut) Parintii ei nu mai stiu ce sa faca. Nimeni nu mai stie nimic de ea, nu mai vorbeste cu niciun prieten apropiat pe care il avea. Toate astea din "Iubire". Sunt sigur ca peste un an sau doi au sa se desparta. Ea o sa ramana traumatizata, si cu un copil de crescut la o varsta frageda, copil care o sa traiasca toata viata in minciuna. Cum a fugit de acasa o sa trebuiasca sa repete a7-a de la o varsta inaintata si/sau la seral. O sa ramana cu reputatia distrusa, cu traumatisme psihice si cu o rusine generala fata de societate. Aceasta poveste este complet adevarata. Acum, intrebarea este: Vrei ca aceasta sa fie si povestea ta?
Mda, eu zic la fel ca parintii tai.E o diferenta foarte mare intre voi doi, anul viitor o sa se zica faptul ca e pedofil deja
Deci sa mor eu de nu daca as fi maica-ta te-as bate pana cand ti-ar curge sange si din....CUM DRACU SA FI DE 13 ANI SI SA AI RELATIE CU UNU DE 17.In primul rand nici cu unu de 13 nu poti da cu unu de 17.Eu iti zic sa ai grija ca poate e pedofil.