Salve Adi.
Lesin, vomitat si durerea de sani sunt pot fi cauzate de menstruatie - deci ar trebui sa fie pe aproape. Intreab-o cand a avut ultima data menstruatia.
Sexul protejat e ok cu conditia sa folosesti un cauciuc de calitate ca nu cumva sa se rupa fara sa-ti dai seama. Insa daca tu zici ca nici nu ai terminat, nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji prea mari.
Da, in lichidul preejaculator sunt spermatozoizi si, teoretic, poate ramane insarcinata insa nu am auzit foarta multa lume sa pateasca asa ceva. Dimpotriva, mai nou si in tarisoara noastra draga, datorita multor factori (alimentatie, stres, poluare) mai greu e sa ramai insarcinata atunci cand chiar incerci asta decat sa ramai din greseala.
Ca si concluzie, eu cred ca sunt sanse mici de tot ca prietena ta sa ramana insarcinata (sa zic vreo 10%) pentru ca tu ti-ai luat masuri de precautie. Din pacate nu cred ca raspunsul meu o sa te linisteasca prea tare - si eu am trecut printr-o experienta de-asta pe la 17 ani si am tremurat ca un fir de pai pana a venit menstruatia.
Daca ati folosit corect prezervativul riscul de sarcina este insignifiant (0, 02%).
NU poate avea semne de sarcina la doua zile de la contact. E ABSOLUT imposibil.
Daca lichidul preejaculator sau sperma ajung pe vulva ei sa in vaginul ei, poate ramane insarcinata, dar riscul e minim in situatia descrisa de tine (insa mai amre decat al actului sexual protejat).
Sunt unele cazuri in care desi sexul este protejat se poate sa ramai insarcinata
mergi la magazin si ia un test de sarcina
doar asa veti putea stii sau daca isi face analize
baftaa:X
Nu ai cum sa iti dai seama ca esti insarcinata dupa 2 zile simptomele nu vin dupa 2 zile, are simp0tomele astea deoarece are tulburari hormonale o consultatie la un ginecolog i-ar face f bine
anonim_4396 întreabă: