| Eric96 a întrebat:

Ma numesc Alex, am 19 si nu am avut niciodata prietena,nici primul sarut. Nu sunt urat sau ceva (sunt inalt, slabut), dar in schimb sunt foarte timid si nu am tupeu sa spun fetelor ce simt. Sunt un baiat cuminte per ansamblu,amuzant, nu am vicii,invat foarte bine(nu sunt un tocilar, vreau doar ca pe viitor sa am un job banos),nu suport cluburile, ajut mereu fetele cand imi cer ajutorul, le fac cadouri ori de cate ori am ocazia. Nu imi pasa mai deloc de sex, vreau doar sa fiu iubit si apreciat. Ce credeti ca ar trebui sa fac? big grin

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Alex asta nu-i ceva dramatic,nu esti singurul in situatia asta cu timpul daca vei vedea cum e lumea te vei schimba si eu am avut varsta ta credeam ca lumea e sincera,buna dar cu trecerea anilor am vazut rautatea umana si am realizat ca oameni isi bat joc de tine daca esti bun cu ei,profita de tine si de tine au profitat multe si vor profita mereu pentru ca cei buni sunt slabi de inger,usor de pacalit find sinceri ei isi arata slabiciunile usor si mereu cei rai vor profita de asta,lumea e ipocrita,falsa, rea,esti un baiat cuminte de care multe fete vor profita si te vor baga in freindzone si se vor plange cat de proaste sunt ca le-au parasit fat frumos,fetelor le plac badboys sa stii tipul asta de baieti ca tine intra in freindzone,esti ca o surioara pentru ele,le ajuti,le dai cadouri dar ce primesti? daca fetele chiar ar cauta baieti ca tine ai avea iubita, dar fetele sunt emotionale cauta un barbat iar un barbat nu-i suroara masculina, du-te la sala fa sport si numai fi asa pozitiv in gandire, lumea te calca in picioare daca esti bun cu ei, multa bafta

http://www.ziare.com/......ai-1152655

https://ro.wikipedia.org/wiki/Friend_zone

http://stirileprotv.ro/......catia.html

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cu asa atitudine frate, nu vei reusi sa atragi gagici, fii mai tupeist si du-te in cluburi. Acolo agati cel mai usor, e suficient sa cumperi de baut unei fete si e ca a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca ceva,cere in fiecare seara de la cine vrei tu,Dumnezeu,Buhda,Confucius,in cine crezi tu,sa iti de-a puterea de a duce lucrurile pana la capat,gen daca ai inceput sa faci ceva,sa termini, daca ai luat o decizie sa o duci pana la capat, si o sa vezi ca o sa ai mai multa putere de a te opune, nu e SF ce zic aici, chiar functioneaza happy

| OMFGConrad a răspuns:

Să iei atitudine? Zic şi eu...sau aştepți să cadă una bună şi frumosă din cer de la Doamne-Doamne?

| PogChamp a răspuns:

Eu zic sa dai o laba si-ti trece, nu incerca sa iei lectii de viata de la ray26tm decat daca vrei sa postezi toata ziua pe site-uri sociale despre cat de jigodii sunt femeile ca se *** cu toti in afara de tine si abordezi subiecte din cancerul massmedia ca friendzone-ul si nici macar sa fii in stare sa scrii cum trebuie subiectul la care te referi. Futaiu nu e o necesitate, e un privilegiu. Daca vrei sa iti faci o prietena, vorbeste cu fete si poate o sa ai noroc, daca nu, incearca mai departe.