| alexutzuman111 a întrebat:

Buna ma numesc Alex si sunt in clasa a9-a.Cand am inceput scoala am vazut o fata care efectiv m-a vrajit.Pot spune chiar c-o iubesc dar nu stiu sigur daca si ea are aceleasi sentimente pentru mine.Va rog orice sfat e bine venit.

9 răspunsuri:
| EuCuTine a răspuns:

Esti un copil naiv auzi o iubesti BWAIII nu ai cum sa iubesti pe cine va doar asa cand o vezi pe strada trebuie sa treaca ceva timp sa iti dezvolti sentimentele acum esti un copil care tine la cine va ca asa este normal invata sa traiesti nu sa visezi

| mona a răspuns:

Baga-te in seama cu ea si o poti intreba daca te place

| Aleqa a răspuns:

Pai, scumpule, cum sa stii daca te place daca nu ii observi reactiile? Mai bine intreab-o si apoi o sa fi sigur.
Daca spune nu, nu strica sa-i spui ce simti pentru ea. Mai bine fi sincer, ca cine stie cum se indragosteste de tine.

| LiviuAlan a răspuns:

Alexandru,ce pot spune. E greu... Vorbeste cu ea. Incearca sa te imprietenesti cu ea. Dar nu astepta prea mult sau s-ar putea sa ajungi in friendzone(cauta pe net, ea te place dar doar ca pe un prieten). Incearca dupa ceva timp sa o intrebi. Nu pierde timpul, ai putea sa o pierzi!

| alexutzuman111 explică (pentru LiviuAlan):

Nu e asa usor, eu sunt o fire mai timida si orikat as incerca sa-i spun fie prin gesturi fie prin vorbe nu pot.Eu asa o plarea fricos ca sa-i spun ceea ce simt sad

| unknownn a răspuns:

Pai vorbeste mult cu ea si fa-o sa inteleaga asta din gesturi, nu i-o spune direct.

| Kennziiie a răspuns:

Intreab-o!happy

| paceandlove a răspuns:

Pai pune un prieten sa-o intrebe daca ii place si ei de tine sau daca ai mess intreb-o pe mess e mai bine

| onutsaaa a răspuns:

Incearca sa aduci cumva subiectul asta in discutii...arata-i tu ce simtiti pentru ea si vezi ea cum reactioneaza!