Dupa tot ce ai scris tu aici, imi pare ca si tl de place dar nu vrea sa arate asta in publik,, gaseste un moment in care veti fi singuri, si profita de situatie si spune-i adevarul(cal placi mult), vei vedea rs. lui si atunci vei lua o decizie finala,,, Mult succes!
Nu e ceva neobisnuit sa iti placa un baiat asa mult la varsta asta, e chiar foarte normal, si ar iesi treburile bune daca el nu ar fi nevoit sa plece.ar trebui sa profiti de momentele pe care le petreci cu el,si dupa ce pleaca tu continua-ti viata, daca e scris sa fiti impreuna, veti fi
Chiar daca i-ar placea de tine nu ti-ar spune nu mai este mult pana se muta si probabil nu vrea sa inceapa o noua relatie.Bafta!
Cind prima data am inteles ca-l plac asta a fost 2 ani in urma! Eam spus da el m-a refuzat.Dar acum dupa toate intimplate mi-e frica ca iar se va intimpla
Si de unde sti ca el nu te place? Poate si el te place dar i rusine sa-ti spuna
Prima obs. : Ce`i ala skipe? Glumesc.Frte baietii sunt ciudati. Chiar daca esti o fire mei timida, si daca iti da de gandit...macar spune-i pe mass : '' Frte uite care e treaba: Te plac si vad ca si tu dai semne.Vad ca nu vrei tu sa faci primul pas asa ca l`am facut eu''. Vezi ce zice. Si faza cu : ''Nici nu m-a bagat in seamna'' din ce ai povestit tu era cu un prieten de-al lui parca si pote nu vroia sa te curteze de fata cu el. zic si eu poate. tu incearca. fi directa. Daca nu poti sa vb cu el fata in fata spune-i pe mass. Ca asa nu ai cum sa intrii in pamant de rusine daca zice ca nu te place. Bafta multa si. mai vb si tu cu Irina poate iti face lipala cu el daca zici c asunt prieteni de familie.