Daca toata lumea e bucuroasa e ok, si mama ta va fi feriita sa afle ca va devenii bunica desi, din punctul meu de vedere e cam timpuriu, este viata si alegerea ta!
Te pup si ai grija de tine si de cel mic!
Pai ai spus ca toata familia este bucuroasa, nu?
Cum sa procedezi? La fel cum ai procedat in cazul familiei baiatului. Nu crezi ca asa e corect? Si mama ta are dreptul sa i se spuna si nu sa fie lasata la urma.Cat mai repede!
Si, sa va traiasca
Buna.Pai gandeste-te ca trebuie sa-i spui.Totusi o sarcina se observa. O sa-ti creasca burta, o sa iti fie rau. Daca tu nu poti sa-i spui mamei tale, roga o matusa, o prietena de familie.
Gandeste pozitiv
eu una nu o cunosc p mama ta dar u sigur o cunosti foarte bine si poate o sa fi fericita sa imparti aceasta bucutie si cu ea
totusi e mama ta
sa va traiasca
\fundita?:*
Draga pastreaza copilul indiferent de consecinte pet ca prin asta il vei onora pe domnul iisus hristos in viata ta els tie ca ai gresit dar in acelasi timp te iubeste dar lucrul cel mai imposrtant ca tot el a permis sa fie o viata in pintecele tau este un pui de om greseala asta este mai mare este daca iti trecece ginduri doamn fereste engri in minte si sa avortezi este o greseala mult mai mare decit prima asa ca onoreazal pe domnul iisus si demostreaza ca pri fiii si mama nu uita ca el te ajuta si iti va da fosta si puteresa sa fiii o mama superba si sa treci mult mai usor datoria de mama asa ca succes in viata surioasa eu sitn alaturi de tine sufleteste si moral nu uita fruntea sus si privirea la domnul iisus ca el te iubeste ok
Asa ca curaj draga viata de mama e superba bebelusul ala din pintece o sa iti fie lumina ochilor tai si comvins iti spun ca nu vei regreta ca ai pastrat copilul domnul iisus te iubeste ok asa ca curaj
Spune-i
mama ta sigur o sa te inteleaga
si nu o sa fie nici o problema
ea o sa iti fie mereu alaturi
si o sa te sustina
Totusi esti matura acum.
dar cel mai bine esti sa asculti sfatul mamei
deschide ochii bine si vezi ce persoana ai langa tine
nu e de gluma
pentru ca pe viitor
poate fii...
si. tu cu un copil.
de ce vrei neaparat un copil al 18 ani?:\
ai toata viata inainte.
Valeu... la 18 ani? pai nu stiu ce sa zc trebuie sa o abordezi cum ca il iubesti mult te iubeste mult nu iti e frica de responsabilitati fa-o sa creada ca esti matura si responsabila apoi abordeazo