Uite, scumpo, ca sa eviti sa nu ramai cu inima franta, sau sa te pui intr o situatie penibila, ar trebui sa ai o discutie cu el. Desi, mie mi s a parut ca nu pare interesat de tine, atata timp, cat ai spus ca abia va salutati, ori o fi el prea timid.
Poate acel baiat de la care ai aflat ca vecinul tau te place, glumea (crede ma si mie mi s a intamplat sa faca misto de mine ca ma place cineva si la urma ma faceam de ras) sau nu a inteles el bine.
Eu nu cred ca TU vrei ca sa afli de la altii ca te place, ci vrei sa afli de la el, pentru ca tu nu ii iubesti pe altii, ci pe el!
Acum, in legatura cu faptul ca tu esti copilaroasa. Poti sa ai si 30 de ani si sa fii copilaroasa, varsta nu conteaza ci caracterul.
Nu asculta parerile altora, ele te duc in eroare!
Eu spun sa ai o discutie cu vecinul tau, desigur, vorbesti calm si esti intelegatoare, apoi il intrebi ce crede despre tine? daca te place.
Daca faci asta, vei clarifica neintelegerile si alunga neclaritatile si nu vei mai fii confuza.
Stiu ca nu e cea mai usoara cale, avand in vedere ca abia vb. dar cealalta solutie e sa il uiti!
Cred ca trebuie sa treci peste chestia asta pentru ca eu cunosc o fata care era in aceeasi situatie ca tine si cand in sfarsit s-a cuplat cu tipul a vazut ca de fapt era doar o obsesie pentru ea si ca ea nu il iubea cu adevarat. Incearca sa il uiti si sa cunoasti alti baieti sau sa ii dai o sansa tipului care te place pentru ca oricum baiatu' nu o sa renunte la o relatie de 8 luni pentru tine mai ales daca zice ca esti copilaroasa. Nu vreau sa fiu rautacioasa dar incearca sa stai cu altcineva pentru ca p0oate o sa iti dai seama ca de fapt este doar o obsesie si este posibil sa te indragostesti de celalalt si sa ai o relatie frumoasa alaturi de el.
Mult succes!:*
Hey, uite.parerea mea este sa incerci sa te reapropi de el ca si prietena.asa nu intervi in relatia cu iubita lui ca sa iasa un lucru urat si incerca sa te apropi cat de mult poti. ajuta-l, faceti glume, vorbiti si nu se stie niciodata unde se poate ajunge mai ales ca poate este adevarat faptul ca te place si daca nu poate asa va incepe.este un inaceput pentru toate! succes!:*