| pokemondoll a întrebat:

Ma numesc Alexandra si ma framanta ceva.
Alartaieri a venit un coleg nou din alta clasa. A venit la noi ca avea mai multi rromi prin clasa aia si il enervau.
A stat o zi la noi...eu l-am mai vazut de multe ori prin scoala si mi se parea dragut, cand ma uitam la el, si parca si el la mine un pic dar nu ne luam in seama.Si cand l-am vazut la noi in clasa a fost o minune!laughing
Dar apoi, cam a doua zi, a stat o ora la noi(ora de mate)si apoi a plecat inapoi la el in clasa(Chiar incepusem sa il plac mult, ca noi cand plecam acasa el o venit cu noi, si ufff, era dragut rau)
Ieri, mi-am intrebat cea mai buna prietena, dc nu mai vine la noi? Ea mi-a zis ca maicasa nu a semnat inca contractul ca sa ramana la noi in clasa, si cica cand il semneaza ramane la noi.
Apoi in ora de sport am intrebat alta prietena ca sa fiu sigura 100%, dar ea mi-a zis ceva de genul ca, el ramane la el in clasa ca cica nu a putut ramane la noi ca nu stiu ce.ma rog.

Si imi doresc din tot sufletul sa se intoarca crying ce sa mai cred? Voi ce credeti?

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păpuşăpokemoniţă, n-ai teme de făcut?

| Vizitiul a răspuns:

Ceva similar pateam si eu in liceu, cand vedeam o tipa frumoasa, imediat mi se inmoiau balamalele si-mi doream ca tot timpul sa fie preajma mea, dar acum nu mai e asa, lucrurile s-au schimbat radical. L-ai vazut de multe ori prin scoala? Ce te opreste sa-l intrebi chiar tu daca vine sau nu la tine in clasa? Eu nu m-as baza pe spusele elevilor, pentru ca informatia sufera modificari in transmiterea ei.

| thereforyou a răspuns:

Fereasca Dumnezeu ce poveste plictisitoare.

| adela93 a răspuns:

Se va intoarce.

| mirukamiki a răspuns:

Intreba-l pe el asa vei fi sigura nu intreband pe altii

| DenisaBeatrice a răspuns:

Draga Alexandra, ca sa te calmezi iti zic sa il lasi in pace! Este nou venit si el are lumea lui la prima lui clasa asa calasa'l in pace ca poate el este indragostitr de alta si ca poate... nu te place si ce daca erau romi in scoala?
draga mea alexandra cum il cheama pe acest tip? Asa ca nu te mai baga si nu mai pune ochii pe primul iesit in cale:*

Fundita>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e un fugaci de colo colo numai sa scape din vederile cuiva.Nu vad sensul plecarii de la el din clasa. A mi venit baiatul la mine cu idei timpite din astea dar s-a lecuit.

| Ioana_5651 a răspuns:

Daca iti place asa de mult de el si zici ca el te baga in seama ar trebui sa `i spui ca iti place si este foarte dragut.winkingSi daca el vrea cu adevarat sa se mute la voi in clasa o a o faca. Dar de unde stii tu ca nu s`a prefacut ca se muta doar ca sa te mai vada pe tine:X
nu se stie poate si el te place:*. Succeswinking

| HyEuh a răspuns:

Pai.nu stiu. daca iti place de el puteti fi imp. si daca sunteti in clase dif.prietenul mew e cls 8 la mine in sch. ew st a 5 a. ne vedem pe hol mereu si nu e nicio problma...incearca sa vb cu el si intreaba-l uh tot c vrei.intre 4 ochi,,')