| ALY_2447 a întrebat:

Buna ma numesc ALINA prietenul meu cu care convietuesc ma tot bate la cap sa incercam sexul anal dar mie mi se pare o adevarata pacoste si o mare durere ca trebuie sa fac ajutati-ma va rog multumesc

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu ai de ce sa o faci daca tie nu iti place...nu ar trebui sa te bata la cap cu asta. explica-i frumos ca nu iti place, si daca el chiar te respecta si te iubeste, atunci nu iti va mai cere ceva ce tie iti displace.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca tu nu vrei, spune-i pur si simplu. Sunt multe femei care fac si carora le place, dar daca tu nu vrei sa incerci, nu simti ca iti doresti, spune-i prietenului tau. Si daca mai insista, desparte-te de el, inseamna ca nu ii pasa de dorintele tale, ca nu te respecta si nu te iubeste.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fara Respect fata de optiunile si dorintele, convingerile celuilalt, nu exista relatie, ci chin! Daca nu intelege, lasa-l! Vei gasi altul care va sti sa te respecte, si, pentru mai multa siguranta, stabileste acest lucru de la inceputul relatiei! Success!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu fa ce nu-ti place, nu te poate obliga.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Bineinteles ca nu poti face ceea ce nu iti place nu inteleg de ce te tot bate la cap cu chestia asta daca te iubeste si te respecta va intelegewinking

| Dara a răspuns:

Nu face asa ceva daca tu nu doresti. Este important ca amandoi sa va simtiti bine. Discuta cu el. Daca te iubeste si te respecta, va intelege si nu te va forta.

Răspuns utilizator avertizat
| alexusfabio a răspuns:

Buna. Incearca cu Lubrefiant si nu incorda... apoi o sa fie bine...
Iti garantez...

| biby29 a răspuns:

Refuza-l...nu trebuie sa incerci ceva ce nu-ti place doar ca vrea prietenul tau.Si mai tarziu poti avea probleme cum ar fi:hemoroizi, vei face c**a pe u fara sa-ti dai seama pentru ca nu o sa mai poti sa ti. E alegerea ta...In plus am auzit ca este si foarte dureros.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repet, vino acasa, aia fac numai sex anal impus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa scapi de el.sau cel mai bine, vino acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l incolo, fata, lasa-l si fugi cat poti, ca iti va cere ce nici cu gandul nu gandesti.