Am fost in exact aceeasi situatie ca tine. E destul de dureros, dar depinde : daca este, cu adevarat, ceva special intre voi, va dura si 2 ani si sentimentele vor fi neschimbate, iar cand va veti vedea, va fi extraordinar. Daca este doar o chestie de suprafata... se va duce repede. Poate prietenia va ramane, dar romanta se va duce. Nu stiu cum te-as putea ajuta mai mult... multa bafta!
Sentimentul e pe cat de frumos pe atat de periculos, continuati sa vorbiti, nu-i nimic rau in asta si timpul rezolva totul, daca e ceva serios va inflori pe zi ce trece, daca e doar ceva de monent se va ofili, sper sa nu fie cazul.
Acest joc il practica mii de tineri si putini nu cad in capcana aceasta. E ca orice joc pe caculator de care devii dependent(a), in lipsa unei relatii reale.
Nu pune la suflet aceasta relatie ca o sa suferi daca in scurt timp vei vedea poze cu el si cu o alta fata iti va veni fff greu.
Si eu am o poveste asemanatoare. Ti-as putea spune mai multe dar... imi lasi un id, ceva? daca nu te superi :*