Iarta-l pentru copilul vostru. mai da-i o sansa, dar spune-i ca la urmatoarea greseala, va disparea din ecuatie. Cred ca nu-i va fi usor sa renunte la copilasul lui si ca se va gandi serios. Daca nu este serios si rateaza si ultima sansa, lasa-l balta. Tu ai, pana la urma, copilul, el nu va avea nimic.
Sărut mîna Alinuța adevărul este că nu merită acel băiat atentia ta, ce a zis cînd a aflat că ai rămas gravidă? Va dorii să si asume responsabilitatea creșterii copilullui? Sfatul meu este să nu continui relatia cu acel băiat deoarece e clar că nu te merită, și 2 să nu faci avort, chiar dacă ti e greu să crești singurică acel copil, m ai bine te ajută mama ta s au cineva din familie să l crești, decît să porti după tine totă viața o conștiintă încărcată si sentimente puternice de vinovăție dacă faci avort. Numai bine i ti doresc si multă sănătate. Cristi. De unde ești si ce vîrstă ai dacă nu te superi. Sărut mînuțele.
Ai ramas insatcinata cu copilul lui? trebuie sa i zici! Eu zic sa faci avort... dar nu ma asculta fa ce ti zice inima dar Sa ii spui! neaparat ca esti insarcinata nu astepta sa te caute el
Daca esti insarcinata eu cred ca ar trebui sa mai incercati sa fiti impreuna...sa nu iti lasi copilul fara tata pentru ca va suferi dar daca barbatul acesta ti-a facut rau, si crezi ca ar putea fi o amenintare pentru copil, ar trebui sa te feresti de el si sa iti dedici viata copilului...si mai tarziu, sa incerci sa ii gasesti un tata care il va iubi ca pe propriul fiu:*
Daca era in tara si nu iti dadea atentie, ESTI SIGURA ca te va cauta cand se va intoarce? Eu nu cred.