| Ana_Anna_1995 a întrebat:

Ma numesc Ana am 19 de ani si de aproape ani am o relatie cu un baiat (tigan).El are 21 de ani si este casatorit...desi nu isi iubeste sotia pentru ca pe ea au ales-o parintii lui...stiti si voi cum este la tigani.dar nu o poate lasa pentru ca are doi copii cu ea unul de 3 ani iar celalalt de 7 luni, si nu ar accepta nici parintii lui so lase si nici legea lor nu le permite. La inceputul relatiei a aflat si nevastasa ( desi nu o cunosc si nu ma cunoaste ) au avut certuri mari dar am continuat sa fim impreuna timp de vreo 2 3 luni, apoi ne-am despartit din alte motive. Am stat despartiti cam 6 7 luni timp in care el a avut alte 2 relatii. Apoi ne-am impacat iar acum sunt insarcinata.el stie si s-a bucurat mult ba chiar plecase de acasa si se mutase la mine dar asta a fost doar pentru 2 zile deoarece au aflat parintii lui si s-au certat rau iar plus de asta toti ii spuneau ca baiatul lui mai mare plange dupa el. Apoi s-a intors acasa la el ..sincer nu stiu ce sa fac oricum nu as vrea sa avortez, va rog niste sfaturi ..am nevoie

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Se zice ca dragostea e oarba, nu tine de etinie!
Din cate stiu eu tiganii tin la traditii si se casatoresc doar cu cei din etinia lor, iar divorturile sunt foarte rare.
Draga mea ai intrat intr-o mare incurcatura.Lupta voastra va fi zadarnica, pentru ca mereu va veti lovi de impotrivirea rudelor.
Ca viitoare mama nu desparti copii de tatal lor!
Viitorul tau copil nu are nicio vina! Naste acel copil si stai cat mai departe de neamul tatalui!
Oricum vei avea de ajutorul si sprijinul cuiva apropiat tie (mama ta sa zicem)

10 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Buna!
Sunt Ana si sunt cea mai proasta femeie din lume. Deci nu stiu cum poate o femeie normala sa faca asa ceva. Adica si tigan si casatorit si copii?
S-au terminat baietii din lume?
Sa nu aud, ca il iubesc, ca e viata mea, ca nu stiu ce. Toate astea pot trece in timp.
Cel mai bine ce poti face acum este sa pierzi legatura cu tipul.
Nu fa avort pentru-ca copilul nu are nici o vina pentru prostia ta.
Creste-l si iti va fi de ajutor mare mai tarziu in viata.

| Purec a răspuns:

Avort clar! Vrei sa te chinui toată viață sa crești copilul la un jeg? Cum mama naibii l-ai găsit. Fa avort, rupe orice lagatura cu el si încearcă sa faci ceva cu viața ta. Si sta departe de jeguri ca iubitul asta al tau. Daca nu își iubește sotia de ce a făcut doi puradei cu ea? Are doi copii si e bucuros ca face unul si cu tine? AĂștiafac copii pentru alocație.

Sfat prietenesc: avort cat mai repede ( nu e un copil, e doar o aglomerare de celule) si apoi nu mai avea nicio legătură cu jegul ala.

| Sadop a răspuns (pentru Purec):

Există şi români căsătoriţi, care au copii şi îşi înşeală nevestele, ba chiar mai fac şi copii cu amanta.
Dacă tot am ţinut să îţi zic ţie asta, am să-i răspund la întrebare tot aici.
Copilul acela, fie el şi " pui de tigan ", nu are nicio vină.
Deci nu avorta.
Dacă nu-şi iubeşte nevasta, ok, dar copiii cu siguranşă şi-i iubeşte, deci nu încerca să-l desparţi de ei pentru a avea copilul tău tată. Nici ei nu au nicio vină în această poveste.
Încearcă să vorbeşti cu el şi să hotărâţi ce şi cum să faceţi.
Dacă rupi legătura cu el şi te hotărăşti să îţi creşti singură copilul, acel prunc va creşte fără tată. Poate acum nu ţi se pare cine ştie ce, dar cu siguranţă îl va afecta când va creşte.
Baftă!

| Purec a răspuns (pentru Sadop):

SI ce sa faca cu un copil de una singura? Terminati cu chestiile ca acel copil nu are nicio vina, NU este un copil, pana la 3-4 luni nu este copil, si punct! Se chinuie si ea si copilul ca sa ce? Are 19 ani, nu poate sa ofere copilului mai nimic, si isi distruge si ea viata!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti ai pus tiganimea in cap, mai bine te puneai rau cu mafia

| PedoBarbie a răspuns:

Ai făcut o mare prostie.

| NameHarris a răspuns:

Uital nu veti avea nici un vitorwinking

| SweetMinion a răspuns:

Despartate de el.

| Ezeru a răspuns:

Te-ai bagat intr-o mare incurcatura. Tu iti dai seama ca ti-ai stricat viitorul. In loc de studii vei sta cu copilul...
In fine sa trecem peste asta.
Trebuia sa te gandesti ca el are 2 copii si o sotie si in plus daca a mai avut 2 relatii dupa ce v-ati despartit ce iti spune asta? Ca e un om cumsecade care poate sa aiba grija de o familie? sau ca e un om de nimic care cauta sa se distreze?
In fine acum e prea tarziu. Trebuia sa gandesti inainte sa actionezi.
Ar trebui sa iei o decizie importanta in momentul de fata. Daca vrei sa stai sa te amageasca acel baiat cu iubirea si el sa fie fericitul cu 2 fete ( poate si mai multe ) sau sa iti continui viata alaturi de copil ( pentru ca nici eu nu sunt de acrod cu avortul. Adica cu ce este vinovat acel copil. ) incercand sa faci ceva din viata ta.
Nu stiu daca mai inteles si probabil tot cum vrei tu o sa faci, dar te rog mult gandeste-te mai bine la actiunile tale.

| loveM a răspuns:

Desparte-te de el! gandeste-te ca asa cum si-a inselat nevasta cu tine, o sa faca mereu acelasi lucru. o sa fie cu tine si in acelasi timp si cu altele. iar copilul...gandeste-te bine ca totusi e o viata si e pacat. vezi ce zic si parintii tai, daca or sa te ajute cu cresterea lui sau nu. e pacat sa iti distrugi viitorul pentru greseala asta.