| dulceatzata a întrebat:

ma numesc Ana si am 16 ani si sunt cu prietenul meu de 2 saptamana neam mai certat neam dsp o singura data mia sp ca tine la o fata mai mult ca la mine dar nu poate trai fara mine ca ma iub etc. si pana acum ma suna in ficare zi sau imi dadea sms ne vedem in fiecare zi dar, de 2 zile s-a racit foarte tare. abia mai vb cu el nu m-am mai vazut cu el deloc. ce ar trebui sa fac? sal caut eu? sau sa astept sa ma caute el? Va rog ajutati-macrying:X...Multumesc mult!kiss

Răspuns Câştigător
| Michidutsa a răspuns:

Nu ai de unde sa stii ca si el asteapta sa il cauti. Suna-l, vezi cum se comporta daca se comporta sec cu tine inseamna ca nu-i mai pasa sau probabil nu i-a pasat niciodata. Intr-o relatie nu trebuie sa astepti sa faca tot timpul el primul pas sau doar el sa te caute, amandoi trebuie sa faceti asta.
Eu sper ca te-am ajutat kiss

2 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Mai bine asteapta el sa te caute, sau vb u cu el, si intreaba-l direct daca mai vrea sa fie cu u sau nu, daca tine la aia nu te supara dar nu are rost sa mai fii cu el, vor fi momente cind se va saruta cu u si se va gindi la ea, lasa-l sa o uite definitiv, fii sigura ca ai sa mai ai prieten!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa il suni sa vezi ce comportament are cum te trateaza si ce ganduri are