| dulceatzata a întrebat:

Buna ma numesc Ana...si sunt cu un baiat de 2 saptamaini...si aseara m-am despartit de el ca vroia sa fie cu alta fata el mi-a spus:tin la tine dar mai mult la fata aia pe tine nu te cunosc foarte bine si te rog lasa-mi timp sa ma gandesc ce sa fac sunama sau dami sms peste 10 min, i-am dat si l-am intrebat da sau nu te rog nu te mai juca cu mine si el mia trm innapoi nu ma joc scumpa imi pare rau ca fac asta sper sa nu te superi pe mine dar nu pot trai fara tine te ubesk urata mikkisskiss ok m-am impacat cu ek dar zicetim si mie ce sa fac eu stiu ca o place pe fata aia si ca tine mai mult la ea ce ar trebui sa fac?crying va rog spuneti-mi eu il alint dar el deloc vb cu mine ca si amik acum 1 saptamana imi zice tot timpu ca ma iubeste ca nu stiu ce ne intalneam in ficare zi da acum chiar ca s-a racit nici nu mai vedem si acum nu stiu e ceva schimbat ajutati-ma va rog ce sa fac? sau? nu stiu sfatuitima Va multumesc foarte mult

Răspuns Câştigător
| lollopop a răspuns:

Pai se comporta cu tine mai frumos inainte sa va certati si sa va impacati iar. Acum relatia s`o mai racit, si nu prea mai functioneaza...:-

5 răspunsuri:
| miau_1290 a răspuns:

Poate fi un baiat care isi bate joc de tine.Am intalnit si eu asemenea baieti si nu sunt cum am crezut (draguti intelegatori). Eu zic sa ii spui asa: Ma iubesti sau o iubesti pe cealalta fata mai mult decat pe mine? Daca raspunde ''Va iubesc la fel de mult'' atunci chestia e ciudata. Daca raspunde "Pe tine te iubesc mai mult" atunci minte. Iti spun eu sigur>Oricum bafta!

| DeeDeesays a răspuns:

Întâi îmi răspunzi tu la întrebarea "Câți ani ai?" și apoi îți voi răspunde și eu la întrebările tale. Trebuie să știu vârsta pentru a știi cum să abordez problema...

| ßέßέ a răspuns:

Iti spune ca te iubeste dupa 2 saptamani? Asta nu-i iubire draga mea, poate tine la tine cel mult dar nu te iubeste! In plus nu te merita fiindca ti-o dat-o pe fata ca tine mai mult la alta. Wtf? Pentru ce sa mai stai cu el, baieti nu sunt? Ai grija! :*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista doua variante: accepti sa fii pe locul doi, femeia cu care se multumeste ca nu o poate avea pe cea care si-o doreste si atunci nu mai pui atatea intrebari si te multumesti cu ce primesti SAU nu accepti si te desparti tu de el. Depinde de cat de orgolioasa esti.

| dulceatzata explică:

16 ani am DeeDeesays