| AnastasiaMihai a întrebat:

Ma numesc Anastasia, am 17 ani si am nevoie de un mic sfat. De mica, obinuiam sa ies in vacante, cand stateam la bunici, cu un baiat. Cu toate ca mi se parea dragut si simpatic, mai ales ca se tinea mereu dupa mine, nu il puteam considera mai mult decat un prieten. Nu inteleg de ce, dar obisnuiam mereu sa pierdem legatura pana vara urmatoare. Vara trecuta am decis sa il caut eu si cum el avea mereu antrenament in timpul zilei am inceput sa ne strecuram noaptea si sa iesim. A inceput sa ma atasez foarte mult de el, era genul de baiat atractiv si totodata inteligent, bine educat, amuzant, parea baiatul ideal. Insa, asa cum ma asteptam, odata ce vara s-a terminat si povestea a luat sfarsit. Am incercat sa il mai sun si am vorbit destul de mult, in ciuda faptului ca nu obinuieste sa vorbeasca mult la telefon. Cu cat trecea mai mult timp, cu atat orgoliul meu de a-l suna crestea, si acum astept sa vina Pastele si sa-l revad. Ideea este ca nu stiu cum sa reactionez cand il voi vedea din nou. nu as vrea nici sa il ignor, dar nici sa fac ceva ce il va indeparta mai mult. Nu stiu cat de mult merita, dar cu siguranta nu pot renunta la el prea usor. Un mic sfat, ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Cu siguranta esti indragostita de acest baiat cum ar trebui sa reactionezi ca si pana acum daca vreti sa ramaneti doar prieteni sau daca vrei sa fiti impreuna fa tu primul pas da iti place de el du-te si spune-i ca iti place de el ca nu ai de pierdut si poate cand veti fi impreuna nu va mai fii doar o perioada cad veti sta impreuna (vara) veti fi impreuna mereu si povestea nu va lua sfarsit la sfarsitul fiecarei vacante atunci povestea va contiuna. Poate vei regreta daca nu veti fii impreuna sper ca te-a ajutat sfatul meu. Mult succes.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este un sfat dar incearca sa intelegi ce spun, daca poti.In primul rind, afla daca poti, daca este intr-o relatie.Nu spun mai mult ca nu vreau sa suferi.

| xPurrffecttx a răspuns:

Hei`! :-) Daa povestioara ta este cam lunga :-). nu stiu incearca sa te comporti frumos cu elbatting eyelashes. nu sa il ei cu uratul vezi tu te vei descurca kiss deoarece esti fata matura :-x kiss Bafta`! Bye`Bye wave love struck.

| Eddy_Petric_1997 a răspuns:

Saruta-l. La prima vedere saruta-l. Si apoi spune-i ce simti pentru el. Functioneaza mereu.