Da, cred ca e un semn ca nu e orb si priveste ce e in jurul lui.
si daca te place, si stim ca tu il placi, ce o sa urmeze? ca presupun ca nu iti cauti un baiat dragut cu care sa iti faci temele...
Poi este un semn
daca el se uita la tine si cand tu te uitzi la el isi schimba privirea ar fi un semn, dar nu e foarte sigur ca te place:p
daca chiar te-ar place ar incerka sa si intre in diskutzie cu tine, dar privirile astea poate sunt un inceput
da-i si tu de intzeles k il placi mai rasuceste o suvita :p
bafta!
Chestia cu "Intreaba-l daca te place" Nu prea merge ca nu prea merg "elevi" de 12-13 ani sa zica "Iti place de mine?"
Eventual o fata ar putea zice, dar un baiat la o fata Nu prea.
Singuru lucru este sa incerci in pauze, oricand sa stai inapropierea lui
Daca esti curioasa daca te place incearca sa ii zambesti si sa te bagi in seama cu el. daca si el continua si vb frumos cu tine si e vesel.este un semn bun
Buna.
Daca se uita la tine insistent, inseamna ca te place.incearca sa intri in vorba cu el, sa va cunoasteti mai bine. poate o sa fiti si impreuna pana la urma.bafta.
Și eu mă uit după câini și pisici când sunt în preajma lor, asta înseamnă că îmi place de ele?
N-ai specificat cum se uită la tine. Poate când te vede se uită o secundă la tine și apoi întoarce privirea în altă parte.
Poate se uită la tine insistent, dar urât, iar asta nu înseamnă că-i place de tine.
Dacă se uită insistent la tine și zâmbește, atunci poate ai noroc și te place.