anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Anca. Vreau sa-mi incep viata sexuala cu fostul meu iubit. Am fost cu el 3 ani si 2 luni, m-am despartit de el in urma cu 7 luni, inca il iubesc. Mi-a propus sa fac sex cu el in timp ce eram impreuna, dar nu am acceptat sa o fac pentru ca nu eram pregatita... Acum sunt pregatita si vreau sa ma daruiesc lui pentru ca simt ca el este jumatatea mea. El are 19 ani, iar eu 17 jumate. Ce ziceti? Fac bine daca imi incep viata sexuala cu el? Astept raspunsuri. Cel mai bun primeste fundita. big grin Va poooop pe toti care imi dati un sfat bun.

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

El simte ca esti jumatatea lui? Dupa ce-ti raspunzi la aceasta intrebare, atunci poti lua o decizie.
Vezi ca dragostea nu se programeaza, vine de la sine, te lasi dusa de val. Daca nu ai trait asa ceva, eu zic sa astepti momentul potrivit, e posibil sa regreti pe viitor.

| Luori a răspuns:

Daca esti sigura de sentimentele tale, ar putea fi un cadou pentru trecut. Dar de ce sa nu privesti in viitor? De ce sa te uiti peste umar, la trecut. Il iubesti, dar nu mai sunteti impreuna. Daca esti putin desteapta, iti trece prinminte ca poate nci nu veti mai fi. Traiesteti viata in continuare asa cum este bine. Va urma un alt baiat pe care il vei iubi, de ce sa nu te daruiesti lui? Linisteste`ti hormonii si gandeste`te bine inainte!

| moonY a răspuns:

daca ai hotarat sa faci sex cu el doar ca e visul tau sa fie el primul'. il iubesti si ati avut momente frumoase impreuna, fa-o.in cinstea anilor trecuti. a doua zi pleci fara sa te uiti inapoi, fara pretentii, fara reprosuri, doar cu zambetul pe buze.
daca te gandesti ca o seara de sex va face minuni si dupa 7 luni se va intoarce la tine, mai indragostit ca niciodata, fa-o cu o periuta de dinti. electrica.
daca ii propui sex, probabil relatia va mai functiona putin. dar nu pentru ca te iubeste ci pentru ca are parte de sex fara complicatii.pentru ca il iubesti si o sa-i accepti orice de acum, caci dupa prima noapte ai simtit asa. o conexiune intre voi.simti ca va leaga ceva pe vecie.telenovele

dar stii ce? el o sa plece cu prima pe care o intalneste.
pune-ti lacat

| Pedala a răspuns:

Asta e ideea ta cea mai buna pentru a-l recuceri? Mai bine vinde-te pe bani

| deea40 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. dar prima dragoste nu se uita niciodata... si tu deja ti la el. daca mai faci si sex cu el vei tine si mai mult la el. si nu ai de unde sa stii daca el vrea doar o relatzie sau vreau doar sex.
ar fi ai bine sa vorbesti cu el. sa i zici ca ti la el si daca ar vrea sa va impacatzi si daca vrea atuni poti sa i te daruisti lui dar asa nu se merita pentru ca nu ai de unde sa stii ce e in mintea lui...

| PoOfarina a răspuns:

Hello!
Pai 7 luni mi se pare cam mult si cred ca-n timpu` asta el a mai avut partenere, ceea ce pentru mine una ar fi deja un motiv sa nu fac pasul acesta cu el.
Daca erati impreuna era ok si puteai face pasul asta. Dar in situatia data e cam aiurea sa il cauti si sa-i zici ceva de genu` "m-am gandit mai bine si acum ma simt pregatita sa fiu a ta". In primul` rand pentru ca ar fi ca si cum i te-ai oferi pe tava fara ca el sa fie nevoit sa faca vreun efort pentru a te cuceri, pentru a te merita.
Iar sfatul meu, pentru ca esti virgina si asa stau lucrurile in cazul tau, e sa nu iti incepi viata sexuala cu el. Asteapta sa ai o relatie, sa te iubeasca, sa te respecte partenerul si apoi daca mai simti ca esti pregatita, fa-o. Lasa-l pe fostul asa cum l-ai lasat si timp de 7 luni. Nu merita!
Desigur, e doar un sfat, o parere obiectiva! Tu faci ce simti si ce te indeamna inima, dar sa nu ai regrete. Bafta si daca o faci, fa-o cu cap!
Ai grija de tine!
Ciao!

| cosmina16 a răspuns:

Pai dc sa iti incepi viata sexuala atata timp cat el poate nu simte nimic pentru tine?
De ce nu mai sunteti impreuna? pentru ca va iubiti foarte mult? nu cred...
Gandeste-te ca el poate va accepta
dar daca nu mai tine la tine
degeaba... te vei simti ca o carpastraight face
Gandeste-te ca nu e bine
Vorbeste cu el mai intai
Poate va impacati
Eu zic ca nu e bine sa te duci la el si sa-i propui asta

| Daiana_1431 a răspuns:

Daca mai erati impreuna, as zice ca da. Sau daca vrei fara compromisuri, si esti sigura ca il cunosti atat de bine(avand in vedere aceasta pauza cam lunga) ca nu are nimic, atunci, fa'o happy

| saiukarra a răspuns:

Daca tie-ti spune sufletul ca el este alesul, daca trupul i-ti vibreaza la atingerea lui, daca gindul tau se indreapta catre el, daca, daca, etc si daca simti ca el iti raspunde la fel, ce te m-ai gindesti! tot ce faci cu dragoste, ramane o amintire placuta toata viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa, ca pentru despartire? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa cite inteleg cred ca cauza despartirii voastre a fost faptul ca v-ati intilnit 3 ani si tu nu erai pregatita sa faci dragoste cu el, majoritatea baietilor se despart din aceasta cauza. El avind 19 si tu 17 nu prea vad un viitor intre voi, mai devreme sau mai tirziu va veti desparti, asa ca nu stiu daca face sa ''sa i te daruiesti'', acum depinde de ce simtiti voi, nu numai tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa cite inteleg cred ca cauza despartirii voastre a fost faptul ca v-ati intilnit 3 ani si tu nu erai pregatita sa faci dragoste cu el,majoritatea baietilor se despart din aceasta cauza.El avind 19 si tu 17 nu prea vad un viitor intre voi,mai devreme sau mai tirziu va veti desparti,asa ca nu stiu daca face sa ''sa i te daruiesti'',acuma depinde de ce simtiti voi ,nu numai tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal dar nu uita de protectie! Si ai grija sa nu fie un golan.

| EBAI2B a răspuns:

In niciun caz...mai asteapta, poti incepe o viata sexuala cam dupa 2 ani de relatie... dar tinind cont ca sinteti despartiti. mai bine nu