| anda99 a întrebat:

Ma numesc Anda si am fost impreuna cu un baiat mai mare de 18 ani eu am 13. Parintii nu mai mau lasat sa stau cu el si de atunci eu plang incontinu. Ce sa fac? Il iubesc mult. Va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

La 13 ani nu stiu ce iubire ar fi! si sincer daca as fi tatal tau, fii sigura k nu te-as lasa sa stai cu unul de varsta lui! ce poate ala sa faca cu tine? papusile la 13 ani sunt demodate..deci sex numa! daa sex! cu siguranta numa ala! k de mers undeva pas! "t trezesti la intrare in discoteca k n-ai 18 ani mah" nu eu am zis-o ci altii! asa ca. ce poate face el cu tine in afara de sex? chefuri la gratare la padure pe 3-4 zile? sau la munte undeva? cand u ai ora fixa de intrare in casa?! nici asa! ok..altceva atunci! sa mergi la el sa-i faci mancare, sa stai cu el, sa mancati impreuna sa faceti prajituri..nu-i bine. prea mult timp stat afara, u copil, parintii deja sunau la interpol! deci. ce sa faca el cu tine? prietenii lui sunt cu mult mai mari ca tine, nu vad ce ai cauta u printre ei! ei cu masini cu impresii cu alea alea, u inca pe bancile generalei! gandeste mah fata, k si u intr-o buna zi vei devenii mama! de ce iti cer atata de tine? k u singura pretinzi de la viata ce nu iti poate da la varsta ta! daca u ceri, atata pot cere si eu! nu incerca sa fii mai mult decat esti. un sfat prietenesc

17 răspunsuri:
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna. De regula... daca vrei sa uiti pe cineva, gasesti alt cineva laughing. Bafta!

| anda99 explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Da..Am stat cu altcineva trei luni ca sa pot sa-l uit dar nu am putut.

Răspuns utilizator avertizat
| Bianca598 a răspuns:

Sincer... ar trebui sa-l uiti, e totusi prea mare si el cauta cu totul altceva... plus ca se va plictisi la un moment dat sa stea cu o fata mai mica ca el. Sper ca te-am ajutat happy!

| SadWord a răspuns:

Parintii tai au dreptate, nu cred ca un baiat de 18 ani sta cu tine din dragoste, baietii din ziua de azi se gandesc doar la sex.winking

| anda99 explică (pentru SadWord):

Da dar el nu este asa. Il cunosc!

| Azµre a răspuns:

Esti prea mica sa intelegi anumite treburi. parintii tai sunt constienti ca baiatul e prea mare pentru tine si te poti inhaita in anumite anturaje proaste si nu numai. La 18 ani un baiat e cu gandul la sex tu la 13 ani ce ai de gand sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, unde au ajuns toţi copii din ziua de astăzi?
Şi normal ca nu te-au lăsat să mai stai cu el, vrei să-i faci bunici, sau ce?
În fine, la ce varsta ai, mai bine te lipseşti un pic de la dragoste (sex ce mai faceţi voi pe-acolo), si pune-te cu burta pe carte, citeşte cărţi, caută-ţi prieteni de vârsta ta, şi jucaţi-vă.
Găseşte-ţi un hobby, orice, numai nu un alt partener, asta te va face mai mult să suferi (o să găseşti pretexte că nu e la fel ca fostul, şi te va durea) (asta cred eu, tu decizi)

| anda99 explică (pentru anonim_4396):

De ce ai mai raspuns..ca sa ma faci sa ma simt mai rau ..vezi-ti de treaba ta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anda99):

Stiu ca pe unele le mananca pielea (sa nu spun altceva) la varsta de 12-13 (sau oricare alta varsta), dar ce sa facem, asta e lumea, curvasarie la drumul mare.
Multa minte le mai trebuie...

| RetardedRacoons a răspuns:

O sa-ti treaca, ai 13 ani si prea putina minte ca sa te preocupe existenta lui sau a unei eventuale iubiri.
Totusi ai putea sa-l lasi sa vorbeasca fata in fata cu ai tai, ei il pot citi mai bine cam ce fel de persoana e si se pot razgandi daca e cazul.

| roxaa15 a răspuns:

Parintii tai au mare dreptate sa nu te lase cu un baiat de 18 ani tu avand 13, esti doar o copila incearca sa mai copilaresti un pic, iesi cu prieteni de varsat ta, joaca-te gasest-ti ocupatii speifice varstei tale, ai grija de tine si nu m-ai plange, bucura-te ca ai niste parinti care te iubesc si i-ti vor binele. pupici

| GheNsS a răspuns:

Hamm...in primul trebuie sa i-ti zic ca acel baiat de 18 ani ori este un fatalau ori este pedofil ori nu este capabil sa fie cu o fata de varsta lui. Gaseste pe cineva 13-15 mai mult nu. Bafta

| Gabriela1313 a răspuns:

Din pacate nu o sa poti sa il uiti prea usor dar gandeste-te si la faptul ca el sigur nu te iubea adica gandeste-te ca un baiat de 18 ce anume ar putea vrea de la o fata de 13 ani?! Sigur avea alte interese sau poate statea cu tine doar din amuzament adica daca chiar te placea cu adevarat incerca sa le spuna parintilor tai si avand in vedere varsta lui ii asigura ca are si grija de tine. Insa gandeste-te lupta pentru tine?! Nu ai de ce sa plangi pentru cineva care nu merita. Ca sa il uiti fa-ti un prieten de varsta apropiata si ai sa vezi ca vor fi si parintii de acord. Si ca sfat nu cauta intotdeauna baiatul smecher si "rau" mereu acesti baieti aduc suferinta, Alege sufletul curat si sentimentul pur.Bafta!winking

| anda99 explică (pentru Gabriela1313):

El a vrut sa vorbeasca cu parintii mei. Eu nu l-am lasat.Si nu se gandeste la asa ceva el chiar m-a iubit, ma simteam in siguranta langa el. Si ne-am despartit pentru ca amandoi sufeream din cauza ca nu puteam sa ne vedem si de fapt nu parintii neau cerut sa ne despartim ei nu stiau ca noi suntem impreuna.Eu ieseam cu verisoarele mele ca sa il pot inatalni. El mi-a zis ca "sa ti minte :eu nu stau cu tine ca sa te fac sa incepi sa faci ceva pentru care chiar nu esti pregatita."Si nu intelege nimeni prin ce trec, il iubesc mi-as da si viata pentru el si nimeni nu ma va face sa-mi schimb parerea!

| Gabriela1313 a răspuns (pentru anda99):

Eu te cred ca il iubesti iar daca el a vrut sa vorbeasca cu ei inseamna ca te iubeste dar nu cred ca ai avea vreo sansa sa schimbi parerea parintilor adica daca ei sunt hotarati relatia voastra s-a terminat.Gandeste-te totusi ca ei iti vor binele si nu te cred in siguranta din cauza varstei lui.Trebuie sa incerci sa il uiti. Gaseste'ti pe altcineva de varsta mai apropiata.

| anda99 explică (pentru Gabriela1313):

Multumesc..asa o sa incerc sa fac:*