| andrada94 a întrebat:

Ma numesc Andrada si am 15 ani.Sunt indragostita de un baiat Alex care are 17 ani.Eu cred ca si lui ii place de mine dar nu sunt sigura.Am facut un test care se numeste "MA IUBESTE IN SECRET" si mi-a iejith ca da.Am fost la un majorat la o fata pe nume Alexandra la care am fost invitati aman2.Am facut schimbi de priviri mult timp. Apoii el a iesit afara am iesit si eu a intrat el am intrat si eu apoi am iesit eu a iesit si el am intrat eu a intrat si el. Apoi s-a asezat unde stateam eu apoi am iesith afara a iesit si el a intrat el am intrat si eu si el s-a pus in locul unde stateam eu. Apoi i'am zis sa mergem sa dansam si a zis ca nu. Apoi am mai insistat o data si a zis ca "TE ROG FRUMOS SA MA IERTI DAR NU STIU SA DANSEZ CA DACA AS FI STIUT NU AS MAI FI ASTEPTAT PANA ACUM TE'AS FI LUATH LA DANS DE LA PRIMA >MELODIE"8-. Apoi pana la urma a venit am dansat pe langa el si apoi am jucat emenaito si a stat in spatele lui si eu ma faceam ca ma dau in el. Apoi am jucat dansul pinguinului si a stat in spatele meu. Voi ce credeti ar putea sa ii placa de mine? AAA si inca un detaliu foarte important Revelionul il fac cu el si cu ceilalti prieteni de'ai nostri comuni.Astept raspunsuri.Multumesclove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Tu la 15 ani mai crezi in teste ''Ma iubeste in secret''? Doamne, aveti si buletin, ati terminat si gimnaziul si tot nu va maturizati.
In flori fete si baieti mai crezi?

33 răspunsuri:
| dakid a răspuns:

Eu stiu s dawnsezbatting eyelashes

| dakid a răspuns:

Eu stiu s dansezbatting eyelashes

| plictisitul a răspuns:

Tu nu ai pierdut sirul cand ai spus ca ai iesit ai intrat ai iesit ai intrat?rolling on the floor. Eu insami nu stiu ce sa zic thinking Daca se tine dupa curul tau inseamna ca da...(nu in totalitatelaughing) si daca faceti revelionul impreuna si vroia sa mergeti la dans si nu stiu ce ati mai facut voi acolo rolling on the floor inseamna ca da (in totalitate)laughing

| Nyny a răspuns:

A daca e la revelion e si mai bine. Daca e vreun loc acolo mai retras si romantic cheama-l acolo si spune-i ce simti fara emoti si sa nu mai fie si altcineva din preajama ca ar putea schimba momentul.Si daca iti spune ca te place incearca sal saruti. Spunemi daca a mers ok.