Da, se intampla ceva... S-ar putea sa te inveti->sa-ti incepi viata sexuala mai repede->sa fii o curva ce trece prin paturile tuturora. Nu vrei asta, nu? Atunci fii cuminte deocamdata...
Buna. Nu se intampla nimic, doar ca nu e prea placut pentru ca te murdaresti de sange si na... tu decizi
Daca toate raspunsurile, nu te-au facut sa o lasi mai incet cu masturbarea... fa-o cum vrei si cand vrei, dar o sa umbli tot pe la doctori. Si probabil nu o sa iti ajunga un regiment... Iarta-ma dar sa nu ai rabdare 3-4 zile... este ceva patologic. Dar cred ca va luati una dupa alta si va laudati care si de cate ori o faceti. Mami a ta nu te vede? Nu simte ca ai mancarimi atroce? Ce o sa faci pana cand te mariti?
Nu cred ca e vreo problema...doar ca ai sa te murdaresti!
Sunt persoane care au contacte sexuale in timpul menstruatiei si nu au probleme, asa ca nu vad nici un pericol!
Las-o mai moale, inteleg ca e ceva nou pentru tine, probabil ca ai vazut cum se face pe internet si ai incercat si tu, dar eu spun ca e nesanatos sa te masturbezi si cand esti si cand nu esti pe ciclu, din cauza varstei, ovarele tale nu sunt dezvoltate complet, nu degeaba este ilegal pentru un baiat sa se culce cu o fata minora.
Hai ca esti amuzanta cu intrebarea asta Ce au ajuns copiii sa faca la 14 ani. Daca la 14 te masturbezi, la 15 ce-o sa faci? Revenind la intrebare, nu are ce sa se intample dar e cam aiurea.
Doamne... daca la varsta ta vrei sa te masturbezi si pe ciclu inseamna ca o iei razna. Nu poti sa astepti 3, 4 zile pana ti se termina menstruatia? Chiar asa te mananca acolo de nu mai poti rezista? Se vede ca o iau copiii razna.
Tu te crezi matura daca te msturbezi? Te mai gandesti la sanatate? Sau anturajul si-a indeplinit datoria. Sincer nu inteleg ce-i cu unele fete in ziua de azi...DEZASTRU...E mai mare rusinea, macar nu mai adresati asemenea intrebari si stii ce-ti ma spun, daca ai pe mama ta aproape cere-i un sfat legat de asta. Nu cred ca e nimic rau din cate stiu dar mintal nu e sanatos fetita!
Doamne. Eu am 16 ani si nu m-am masturbat niciodata... Suna ciudat ca la 14 ani sa te masturbezi. In ce fel evolueaza lumea... Oricum cum ziceau si ceilalti nu cred ca are nimic doar ca e foarte schifozo...Adica menstruatia in sine e naspa d-apai sa te si masturbezi in timp ce ti se scurge sange printre degete...:-&. Dar nah acum e alegerea ta daca tii cont de ceea ce incercam sa iti spunem noi sau nu.
Atata vreme cat iti place eu zic ca e ok. Nu ti se intampla nimic rau, de asta sa fii sigura. Ai grija doar la igiena.
Nu se intampla nimic, dar poti sa te murdaresti daca nu esti atenta...Si apropo, pentru cultura voastra generala, masturbarea este perfect sanatoasa (chiar daca se intampla sa simti nevoia asta in zilele menstruatiei- este perfect normal, ai un libidou mai ridicat) si recomandata. Masturbarea nu are nici o legatura cu faptul ca ai putea sa iti incepi viata sexuala mai devreme sau mai tarziu- ea te ajuta sa iti explorezi corpul, sa te cunosti pe tine si sa stii ceea ce iti provoaca placere. Sex faci atunci cand esti pregatit din toate punctele de vedere si iti doresti acest lucru, daca nu, nu faci. E simplu.