anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Andrea si am 14 ani. Recent mi-a venit ciclul. Intrebarea mea e: Daca ma masturbez in timpul ciclului se intampla ceva?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, se intampla ceva... S-ar putea sa te inveti->sa-ti incepi viata sexuala mai repede->sa fii o curva ce trece prin paturile tuturora. Nu vrei asta, nu? Atunci fii cuminte deocamdata...

50 răspunsuri:
| ralukyn23 a răspuns:

Salut Andreea, nu se intampla nimic dar e cam scarbos. Nu stiu ce sa zic.

| danutza a răspuns:

Nup, dar ce nu te poti abtine?thinking

Alte răspunsuri
| Adyna_2391 a răspuns:

Buna. Nu se intampla nimic, doar ca nu e prea placut pentru ca te murdaresti de sange si na... tu decizihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inteleg ca atunci cand esti pe ciclu ai pofta de sex marita, dar incearca si tu sa nu te masturbezi in timpul ciclului, de intamplat nu are ce sa se intample numai ca nu prea e ok tongue Sange alea alea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se intampla absolut nimic daca ai facut un dus inainte. Daca vrei totusi sa ramai virgina nu iti introduce nimic in vagin si daca da, acelasi lucru, sa fie extrem de curat.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca toate raspunsurile, nu te-au facut sa o lasi mai incet cu masturbarea... fa-o cum vrei si cand vrei, dar o sa umbli tot pe la doctori. Si probabil nu o sa iti ajunga un regiment... Iarta-ma dar sa nu ai rabdare 3-4 zile... surprise este ceva patologic. Dar cred ca va luati una dupa alta si va laudati care si de cate ori o faceti. Mami a ta nu te vede? Nu simte ca ai mancarimi atroce? Ce o sa faci pana cand te mariti?

| Leea1234 a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema...doar ca ai sa te murdaresti!
Sunt persoane care au contacte sexuale in timpul menstruatiei si nu au probleme, asa ca nu vad nici un pericol!

| laurahl_7225 a răspuns:

Las-o mai moale, inteleg ca e ceva nou pentru tine, probabil ca ai vazut cum se face pe internet si ai incercat si tu, dar eu spun ca e nesanatos sa te masturbezi si cand esti si cand nu esti pe ciclu, din cauza varstei, ovarele tale nu sunt dezvoltate complet, nu degeaba este ilegal pentru un baiat sa se culce cu o fata minora.

Alte răspunsuri
| Andreea_7493 a răspuns:

rolling on the floor Hai ca esti amuzanta cu intrebarea asta laughingCe au ajuns copiii sa faca la 14 ani. Daca la 14 te masturbezi, la 15 ce-o sa faci?batting eyelashes Revenind la intrebare, nu are ce sa se intample dar e cam aiurea.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| zanabuna a răspuns:

Doamne... daca la varsta ta vrei sa te masturbezi si pe ciclu inseamna ca o iei razna. Nu poti sa astepti 3, 4 zile pana ti se termina menstruatia? Chiar asa te mananca acolo de nu mai poti rezista? Se vede ca o iau copiii razna.sad

| yourfriend_1956 a răspuns:

Nu, nu cred... oricum eu nu practic aceasta meserie!

| d33a_9154 a răspuns:

Cam nasol ..scarbos...nu ti se pare?-&:-&

| alina88 a răspuns:

Tu te crezi matura daca te msturbezi? Te mai gandesti la sanatate? Sau anturajul si-a indeplinit datoria. Sincer nu inteleg ce-i cu unele fete in ziua de azi...DEZASTRU...E mai mare rusinea, macar nu mai adresati asemenea intrebari si stii ce-ti ma spun, daca ai pe mama ta aproape cere-i un sfat legat de asta. Nu cred ca e nimic rau din cate stiu dar mintal nu e sanatos fetita!

Alte răspunsuri
| MissCamelia a răspuns:

Nu ti se intampla nimic, ai grija doar cu igiena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne.laughing Eu am 16 ani si nu m-am masturbat niciodata...laughing Suna ciudat ca la 14 ani sa te masturbezi.laughing In ce fel evolueaza lumea...laughing Oricum cum ziceau si ceilalti nu cred ca are nimic doar ca e foarte schifozolaughing...Adica menstruatia in sine e naspa d-apai sa te si masturbezi in timp ce ti se scurge sange printre degete...laughing:-&. Dar nah acum e alegerea ta daca tii cont de ceea ce incercam sa iti spunem noi sau nu.

| hgfdhgfgh a răspuns:

Nu, nu are ce sa fie, ia si fa cu incredere.

| november4gina a răspuns:

Atata vreme cat iti place eu zic ca e ok. Nu ti se intampla nimic rau, de asta sa fii sigura. Ai grija doar la igiena.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca se va intampla ceva ..doar ca e disgusting

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se pare urat, iar in mod normal in perioada aceea a femeilor in care organismul se curata, e bine sa nu introduci nimic inauntru pentru ca se ajunge la cervicita ceea ce duce la cancer de col uterin in plus e destul de... urat

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| alexxa18 a răspuns:

Nu se intampla nimic, dar poti sa te murdaresti daca nu esti atentawinking...Si apropo, pentru cultura voastra generala, masturbarea este perfect sanatoasa (chiar daca se intampla sa simti nevoia asta in zilele menstruatiei- este perfect normal, ai un libidou mai ridicat) si recomandata. Masturbarea nu are nici o legatura cu faptul ca ai putea sa iti incepi viata sexuala mai devreme sau mai tarziu- ea te ajuta sa iti explorezi corpul, sa te cunosti pe tine si sa stii ceea ce iti provoaca placere. Sex faci atunci cand esti pregatit din toate punctele de vedere si iti doresti acest lucru, daca nu, nu faci. E simplu.