| AndreeaDiana456 a întrebat:

Ma numesc Andreea! Am 14 ani și ca toate fetele îmi place de un baiat de doi ani și jumatate însă nici acum nu mi-am dat seama dacă mă place.Îl cheamă Catalin și are 15 ani.El știe ca îmi place de el.Mă ia tot timpul de gat în brațe,mă tine de mana, însă de 1 martie am auzit ca sta cu o fata când a aflat și el ca știu a venit la mn și m-a lau în brațe și mi-a zis dacă sunt supărată pe el sa-I spun și sa-l iert pt ca pe mn nu mă lasa sa am o relație.Fata respectiva mă ura foarte tare însă el mă lua în brațe. După ce s-au despărțit el a venit seara la mn și mă ținea în brate după eu i-am zis ca nu pot sa am o relație cu el, apoi am vb cu el câteva zile și am auzit ca sta cu o alta fata...De fiecare data îmi zicea ca tremur cand il luam în barte și ca mă emoționez.Oare el mă place? Eu i-am zis sa-mi trimită cu un mesaj cu lasa-mă în pace ca sa se scape de mine însă el a zis ca nu,nu vrea sa scape de mine niciodată.Oare mă place? Eu am o prietena care stătea seara cu el și o ținea în brațe mereu îmi zice ca vb cu alte fete și apoi mă întreabă dacă sunt geloasă.Oare mă place, va roggg știu ca am scris multt. Ajutati-mă! Dau fundaaa Vă roggg!!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca el are prietena, tu vezi-ti de drum, ca nu-i frumos sa te bagi in relatia lui!
Intre timp, chinuie-te sa scrii romaneste si lasa prescurtarile, ca nu vorbesti cu vecina ta de bloc.

| corbulalbrosu a răspuns:

Te place exact la fel de mult ca pe oricare dintre cele cu care a avut de-a face pana in prezent. Poate fi considerat fara a gresi in apreciere, reprezentantul perfect al fustangiului notoriu. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Daca are alte fete cu care se distreaza, inseamna ca pe tine nu te place cu adevarat.