| dreamgirls19 a întrebat:

Buna ma numesc Andreea am 19 ani si sunt virgina si as vrea sa imi incep viata sexuala se poate schimba ceva la mine data ciclului sau sa am mai mult decat am acum va rog sa imi spuneti multumesc

Răspuns Câştigător
| anytsyrc a răspuns:

O sa devina regulat si daca vrei sa iti incepi viata sexuala iti sugerez sa fie cu cineva care il placi extrem de mult, nu conteaza cat o sa fiti impreuna daca pentru cateva saptmani in plus sau pentru ani, important e sa iti aduci aminte cu multa placere de acesta ''prima data'', nu o sa regreti desigur protejeazate,

8 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Virgina la 19 ani? :O uu bravo fato smug cat despre problema ta, depinde de organismtongue

| Caitlyn14 a răspuns:

De obicei dupa inceperea vietii sexuale, se cam regleaza totul. incepand de la menstruatie pana la "calmarea" hormonilor, avand un ten mult mai fain dupa big grin dar asta variaza de la organism la organism.

| Caitlyn14 a răspuns:

De obicei dupa inceperea vietii sexuale, se regleaza totul. Incepand de la menstruatie, pana la "calmarea" hormonilor. o sa ai un ten mai fain dupa big grin

| KittyKit a răspuns:

Buna.Depinde...S-ar putea din cauza hormonilor.Dar apoi va fi regulat din nou :-) Succes kiss

| Denisadeny1 a răspuns:

Depinde de organismul tau!

| k_7073 a răspuns:

Bravo pentru. virginitate, in rest habar nu am

| dreamgirls19 explică:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri sunt k un baiat care ma uibeste mult si avem planuri de viitorwinking de aceea am decis sa fac si pasul acesta deoarece stiu ca va fi k mine mereu :X

| doc69 a răspuns:

Eventual daca faci sex regulat.ti se regleaza si ciclul venind cu precizie de metronom cand esti sanatoasa si nu ai alte afectiuni.