| d33a_9154 a întrebat:

Buna ma numesc Andreea happy.am cunoscut un baiat acum in urma cu un an si am fost cu el de numarate ori dar ne certam si asta pentru ca happy... el este genul de baiat care vrea sa obtina ceva de la o fata happy adica sa ma dezbrac la web sa ma dezbrac in fata lui sa ma duk la el acasa sa vina la mine iar eu nu accept asa ceva happysi il iubesc mult happy.insa el imi zice ca ma iubeste da nu credhappy...nu am incredere in el happy...Chiar nu stiu happyce sa fachappy. El imi zice sa o luam de la capat happy...happy.sadMi-e teama sa ma impac cu el crying

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga Andreea, chiar nu sti ca aproape toti baietii asta vor...sex,sex,sex...La inceput vrea sa te dezbraci... dar ce-i asta? Doar nu faci show pe webcam sau in fata lui...Nu-l lasa sa te manipuleze... Un baiat care iubeste o fata o respecta in primul rand pentru ca este iubita lui si este importanta pentru el...Nu esti marfa de vanzare ca sa fii expusa. Daca te iubeste poate ajunge la dezbracat in momente frumoase de tandrete, fara sa-ti dai seama... Exista un limbaj al trupului...sunt un cumul de sentimente care iti dicteaza ce sa faci... si in acelasi timp sa accepti...In toate trebuie sa existe bun simt, iar prietenul tau nu prea are. Oare de ce-l iubesti? este frumos, aratos, destept? Trebuie sa iubesti un baiat atunci cand iti raspunde sentimentelor tale, daca nu, nu continui prietenia... iubire de una singura nu se poate...in dragoste este nevoie de doi...
Spui ca el vrea s-o luati de la cap...Cum era la inceput, cand v-ati cunoscut? si ce l-a determinat sa se poarte asa cu tine? Fii sigura ca nu exista schimbare... daca a ajuns sa-ti ceara asa ceva, mai rau poate fi, dar mai bine...nu!
Asa ca faci bine ca nu ai incredere in el si nu-l primesti in casa si nu te duci la el... daca va face dragoste cu tine nu inseamna ca te iubeste...ci isi atinge scopul si s-ar putea sa se termine aici...pentru ca dragoste din partea lui n-ai sa gasesti... daca te iubea nu-ti cerea sa faci ce-i place...Nu te impaca cu el...fii sigura ca vei gasi un baiat care sa te merite...considera ca ai avut o experienta din care trebuie sa invati sa nu ai incrdere deplina in baieti...si prelungeste prietenia ca sa poti cunoaste mai bine baiatul. Mult noroc si intelepciune!

14 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Stii ce e ala respect de sine? Asta ar trebui sa ai deea! In primul rand nu aveti o relatie stabila...va despartiti, va impacati ca si copilasii de 14 ani(daca nu cumva aveti atatia)! Si in al 2-lea rand din moment ce vezi... observi ce vrea baiatu asta de la tine ce mai stai sa te gandesti daca sa te impaci cu el? Da-l naibii...si du-te la un baiat ce te merita si te respecta draga mea!

| deanda a răspuns:

Incurcata treaba... Pune-l la incercare. Impaca-te cu el si cand iti cere sa te dezbraci in fata lui, sau la web, amageste-l!( de exemplu daca porti un maieu, da doar o bretea jos, sau daca porti blugi ia-ti o curea, o dai jos -doar cureaua!- si te joci cu ea...stiu si eu... te faci ca il legi, il iei de gat cu cureaua si il tragi usor spre tine; pune-ti imaginatia in functiune) Cu asta il vei face (daca nu te iubeste, macar sa i se ridice adrenalina) sa ramana cu buza umflata, iar tu sa fi impacata cu gandul ca nu te-ai dezbracat cu totul in fata lui. Cand iti zice sa mergi la el, du-te, cauta-i prin cd-uri, uita-te prin pc lui cauta sa faci orice altceva care sa aiba o urmare prin ce ai zis u.
Dar daca el se supara sau nu ii convine ca tu nu vrei sa faci cum vrea el atunci lasa-l si cauta altu care nu se gandeste numai la dezbracatul fetelor straight face
Ai grija de u happy

| Encore a răspuns:

Nu accepti asa ceva? laughing Atunci cauta-ti un virgin stai 2-3 ani cu el si poate o sa ai curaj sa te dezbraci in fata lui rolling on the floor

| oana_1897 a răspuns:

Sa stii ca te apreciez foarte mult pentru ca ai puterea de a refuza aceste propuneri desi tu il iubesti pe acel baiat... dar el te iubeste oare de iti cere asa ceva? de ce nu asteapta acel moment in care sa fiti doar voi si de ce nu se gandeste daca tu esti pregatita pentru asa ceva? nu te lasa influentata de el pentru ca a te desbraca in fata calculatorului ii lasa lui o impresie de slabiciune din partea ta si te poate cataloga ca o... bafta multa iti doresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, am o intrebare? te-ai culcat cu el?
raspunde-mi la intrebarea asta si apoi iti voi raspunde la nedumeririle tale, in functie de raspunsul tau!

| pufuletz a răspuns:

Eu zic sa-ti iei o camera web si sa faci ce zice tipu... ne dai si noi link sa vedem in direct

| daii a răspuns:

Sa nu cumva sa faci asa ceva! Stiu din proprie experienta.Am o prietena care s-a dezbracat la web, in fata "iubitului ei". Mai exact a facut stripteass! Iar acel nenorocit, ca nu ii pot spune altcumva a facut preent-uir(poze). Si le-a trimis la toata lista sa de mess. Apoi pozele au ajuns si mai departe si tot asa.acum stie tot orasul! Fata aceea nici nu mai iese din casa.atat de rusine ii e.si are si motive! Deci asculta-ma.nu fa asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cauti tu cu un peste ca acesta? Iti place, te inteleg, dar daca stii cum este si ce iti cere, fugi de el si nu intoarce capul. Stii ca daca are astfel de placeri, poate sa te filmeze chiar fiind pe web si atunci ce il mai impiedica sa puna pe net filmul? Asta doresti? Numai gandul ca stii cum este trebuie sa te faca sa stai departe. Am convingerea ca esti o fata desteapta si vei stii sa iti stapanesti sentimentele pe care le ai pentru el si pe care el nu le merita!

Răspuns utilizator avertizat
| liz23 a răspuns:

Daca din start nu ai incredere in el..nu crezi ca o relatie se bazeaza tocmai pe incredere? Daca u nu ai baza..pe ce faci restul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il pierde pe singurul baiat pe care il iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te in mata andrea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna cf miar place s ate cunosc si sa te avd si eu la web

| diazbucuresti a răspuns:

Eu unu zic sa nu faci asa ceva... cine te iubeste nu iti va cere niciodata asa ceva... daca chiar te iubea cu adevarat si i pasa catusi de putin de tine happy iti spun eu din proprie experienta happy ca te astepta si nu ti-ar fi cerut asa ceva, in primul rand e chestie de respect happy din moment ce respecti o fata nu i ceri asa ceva, in al doi-lea rand din moment ce iubesti o fata nu te intereseaza ce are intre picioare happy, plus de asta ca baiatul chiar e nesimtit happy eu unul zic sa nu faci asa ceva si treaba cu iubitul stai linistita ca e plina lumea de baieti si pana te mariti o sa mai iubesti inca 100 de baieti happy Sincer nu merita! O seara buna, parerea mea ca baiat happy