S-ar putea sa te placa daca te-ai face geloasa! Se vede cai gagicar! Dc nul intrebi: Ma placi sau nu? Daca tot ai aflat ca sta, staul asta la ce se refera? Are o relatie sau doar o simpla prietenie?
Mi-a zis ca nu poate sa aștepte un an singur pentru ca nu pot sa am eu relație.Și mereu zice ca vb cu alte fete și apoi mă întreabă dacă sunt geloasă..chiar nu știu ce sa fac.
Poți sa-mi m-ai dai câteva sfaturi..Am mare nevoie please
Daca te plăcea nu se combina cu alta, se poate sa fie genu care se joaca cu fetele, părerea mea este sa iti cauți pe altcineva.
Mersi pentru răspuns dacă ai putea sa-mi m-ai dai câteva sfaturi.
Ok fii atenta eu sunt un tip direct nu imi place sa o iau pe ocolite,copilu asta ii un fraierica care crede ca daca se joaca cu fetele ii el foarte smecher,nu te place, cand placi pe cineva nu te comporti asa, fii atenta am un prieten care s-a combinat cu o copila mult mai mica ca el, fata i-a zis ca nu ii pregatita de sex iar el a asteptat-o aproape un an fara sa faca nimic si crede-ma a avut multe ocazii sa o faca cu altele (asta inseamna sa iti placa de cineva), cum poti sa crezi ca asta te place cand ce face cu tine face cu toate?
Safutul meu este sa il uiti sunt o gramada de baieti care pot sa te faca fericita nu ai nevoie de unu ca el.
Probabil ca nu o sa imi asculti sfatul si probabil o sa suferi desi imi doresc sa ma insel.