| andreea133 a întrebat:

Ma numesc Andreea si am 12 ani. Imi place de un baiat pe mess care e dragutkiss, dar si unul de la mine de la bloc care e la fel de dragutkiss... e pot se aleg... baiatu de pe mess e tot din buc ca si mine... dar si baiatul de la bloc e dragut... AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| dyna_1486 a răspuns:

Buna! eu cred ca asta e decizia ta...nu iti poate sp cineva care nu ii cunoaste p care sa-l alegi. depinde de cat d bine ii cunosti.si il alegi p care crezi u k merita.

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai eu zic sa il alegi pe cel care inima ta il vrea mai mult, pe cel la care te gandesti mai mult, pe cel la care ai mai multe sanse, bafta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cu "A" si "B" nu pre sunt de accord, ce zici de varianta "C"?
*C=scoala.
Ei bine, nu mult, doar pana vor aparea adevaratele sentimente in inimioara ta, in vreo 4 ani... happy

| cioko19 a răspuns:

Nu crezi ca ai destula vreme pentru baieti, fata draga?
Ai 12 ani! Pune mana pe o carte, lasa baietii, pentru vei avea vreme peste 3, 4 ani happy

| yuli10 a răspuns:

Alege-l pe cel pe care il cunosti in realitate. pe mess nimic nu e real, pe mess poti minti, poti sa te pui intr-o lumina mult mai buna etc...

| maxQ a răspuns:

Pfff...Ar trebui sa iti dai intalniri periodice cu cartea de limba romanawinking

| sylver69 a răspuns:

Puneti o restrictie...va rog... copii astia au uitat de shotron, elastic, ascunsea, baba-oarba.

| d33a_9154 a răspuns:

Eu iti zic alegi o culegere de romana decat baieti laughing... i 12 ani daca de pe acu incepi cu baieti la 15...16...17...ce mai faci happy... daca la 12 iti trebuie baieti la 15 iti incepi viata sexualalaughing))... apuca'te de cartelaughing.baieti gasesti toata viata happy... da daca nu inveti o sa-ti para rau happy...

| gyanina a răspuns:

Daca amandoi is draguti alege-l pe cel care vb mai frumos cu tine... sau cu care ai conversatie mai placuta... sau mai intreaba si tu fetele de la tine de la bloc care e mai dragut...tongue

| gyanina a răspuns:

Khryss ai dreptate in ce zici intr-un fel... da hai sa fim seriosi... is unele fete (si aici pe TPU am vazut cazuri) care nu mai sunt virgine de la 12 13 ani... daca la varsta asta vrea sa aiba prieten mie nu mi se pare deja asa mare chestie... numa sa nu aiba kontacte sexualebig grin... or trecut vremurile alea a lu ceausesculaughingbig grin... insa nici scoala nu este de neglijat... daca ai un pr nu inseamna k scoala trebuie uitata tongue...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar e o problema asa de majora? alege o carte si citeste-o mai bine ca incepi scoala in curand laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea uneori viata alege in locul tau.stiu bine. Te-as sfatui intai sa-l cunosti in mod real si pe cel de pe mess si apoi sa alegi...pentru ca poate fi intr-adevar un baiat bun sau nu, dar trebuie sa-l vezi cu ochii tai altfel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea. Daca acum spui "AJUTOR!" ce-o sa te faci la prima despartire, sau la prima cearta sau la minciuna spusa de cel drag tie cum o sa treci peste toate astea?
Eu, spun acum si nu doar pentru tine, ca nu e suficient sa fie dragut. Vezi si tu doar...amandoi sunt draguti dupa cum spui, si totusi nu poti sa alegi. Deci e nevoie de mai mult. La tine :de mai mult "creieras" ca sa stii ce vrei de la un baiat; iar la baieti poate de mai multe calitati care sa faca diferenta, si astfel sa poti alege.
Dar, mai ai timp.Cris