| Andreeeia a întrebat:

ma numesc Andreea si am 14 ani! Ieri seara am primit o scrisoare de la un baiat din clasa, foarte bun prieten. Scrisoarea era intr-un plik, IAR IN PLIC ERA UN LANTISOR DE AUR, iar de el era legata o inimioara pe care scria TE IUBESC! In scrisoare el spunea :,, De abia astept sa te vad din nou! de fiecare data cand ma gandesc la tine am un nod in stomac, te visez in fiecare noapte, vrei sa fi prietena mea? "
VA ROG ajutati-ma NU STIU CE SA FAC! DAU FUNDA + VOTT!

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

O Doamne, ce frumos. Într-adevăr, drăguţ mod de-a spune unei fete c-o place. Acum ar trebui să te gândeşti la ceea ce simţi tu pentru el, să nu cumva să îţi baţi joc de sentimentele lui!
Gândeşte-te dacă să fiţi mai mult decât prieteni e ceea ce îţi doreşti. Şi mai gândeşte-te : dacă îl refuzi, pierzi un prieten foarte bun, că doar nu o fi el superman să nu-l doară nimica. Dacă îl accepţi sunteţi împreună, totul bine şi frumos. Dar în caz de o despărţire, tot vei pierde un prieten bun. Orice decizie ai lua... finalul e acelaşi. Spune. Preferi să pierzi un prieten pe nimic, sau să aveţi o relaţie (în caz de-l placi) şi să-i fii alături pentru ceva timp? Decizia asta e a ta, noi nu putem să te înfluenţăm, nu ar fi corect. Numai tu îţi poţi răspunde întrebărilor. Doar cugetând. Succes!

20 răspunsuri:
| RenataG a răspuns:

Daca tii mult la el ...accepta

| mgtow a răspuns:

Da-i lantul inapoi si spune-i ca esti prea mica pentru a avea o relatie inca nu e vremea pentru asa ceva.

| adrian_3869 a răspuns:

Spune-i nu

| alexutza1183 a răspuns:

Daca si tie iti place de el, accepta...a fost frumos gestul lui si trebuie sa te bucuri nu s fi ingrijorata.A dat dovd ca este un baiat romantic si chiar simte ceva pentru tine Succes!

| Cristina_6184 a răspuns:

Eu spun sa accepti gestul lui este foarte frumos si nu pare un baiat care si-ar bate joc.Mai rar baieti care fac asemenea gesturi romantice/frumoase.happy

| Chrisstine a răspuns:

La scoala ai primit? Pai ce a-ti inceput scoala?

| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Oooo...e clar ca te place si cel mai frumos e ca a recunoscut-o! Daca il placi ar fi super sa fiti impreuna, iar daca nu incercati sa fiti prieteni.
Eu cred ca ar fi bine sa fiti impreuna...baieti ca el se gasesc rar.
BAFTA!

| andra_9015 a răspuns:

Pai daca il placi si tu, de ce sa nu accepti?thinking nu facea gestul asta doar din gluma sau asa[nu prea le sta in caracter multor baieti sa faca astfel de gesturi.]si-n plus de ce sa nu dai o sansa unei povesti de dragoste?thinking eu zic sa accepti sa fii 'prietena' lui, dar mai bine zis. iubita lui.

| Lollipopy a răspuns:

Daca iti place de el accepta sa fi cu el, daca nu pastreaza cadoul si zi ca inca nu esti sigurabig grin

| Bl0ndu12 a răspuns:

Lant de aur O.O verifical la soare ca e poate vopsit sau baga-l in apa si il iei peste o zi.2. Intra intr-o conversatie cu el asa romantica si apoi vezi care-i raspunsul.Depinde de tine dacal iubestiwinking

| SMaricel a răspuns:

Buna,acum depinde si de tine si de baiat. Daca iti place de el sau va intelegeti bine. oricum gestul baiatului merita apreciat.

Răspuns utilizator avertizat
| kurinkita a răspuns:

Mergi la amanet cu lantul si distreaza-te cu banii primiti.

| Vokii a răspuns:

E obsedat de tine! smug si daca iti place de el spune DA
iar daca ti-a facut o gluma proasta. spune-i ca nu i-a mers. straight face

Bafta! :**

| louise a răspuns:

Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool daca iti place accepta latisorul daca nu da`mi`l mie rolling on the floor

| dyyva a răspuns:

Eu zic sa accept. o iubire la varsta ta e cea mai frumoasa

| Andreeeia explică:

Multumesc pentru raspunsuri

| sonya69 a răspuns:

Vai cat de frumos! inseamna ca tipul chiar are gandri bune si este romantic. da-i atentie pentru ca meritawinking

| bsb a răspuns:

Ptr Misogin: Ba da misogin esti

| Deeutsa_2536 a răspuns:

Eu cred ca esti prea mica pentru asa ceva. Totusi ai 14 ani! Mai bine pune mana pe carte si lasa baietii, ca de baieti ai tot timpul din lume! Si nu stiu de ce?! dar cred ca te'ai uitat prea mult la filme! Fara suparare! Te pup si bafta. Ai grija ce faci:*