Mai Andreea.Ma asteptam la aceasta intrebare de la o copila de 11-13 ani.Sunt multe de genul asta pe acest site care pun tot felul de intrebari stupide legat de sexualitate. Daca el nu a ejaculat cum poti ramane insarcinata? Nu cunosti chiar nimic despre fecundare(asta este termenul)? Nu ramai insarcinata. Oricum, felicitarile mele pentru ca la aceasta varsta inca esti virgina.Si,din cate vad, vrei sa ramai tot asa.Ai grija, totusi, sa nu ramai fata batrana.Este mare lucru.
Pai am intrebat asta deoarece m-au speriat prietenele mele, spuneau ca daca el este f excitat, mai curge nu stiu ce fel de lichid si ala poate contine spermatozoizi...de asta...ms
Ai dreptate! asemenea intrebari le pun copilele dar ce sa ii faci! si este o mandrie sa fii virgina pana la varsta asta pentru unele persoane!
Acel lichid lubrifiaza canalul lui pentru o mai buna circulare a spermatozoizilor in momentul cand ejaculeaza asa cum vaginul, la o femeie, se umezeste atunci cand faci dragoste.Si nu contine spermatozoizi.
Draga darrio2007, acel lichid care are functia de a lubrifica POATE contine spermatozoizi. Draga Alleexxandra, daca te-a penetrat de 2 ori nu mai esti virgina...asta ti-e clar nu? La 20 de ani, cu toate mijloacele de informare existente pretind macar sa stii cand esti si cand nu mai esti virgina!
Stiu...nici nu am intrebat daca mai sunt sau nu virgina.
Stiu ca virginitatea inseamna a nu fi avut relatii sexuale, de nici un fel cu alta persoana. Probabil cei de aici au impresia ca daca nu a avut un act sexual propriu-zis inca mai sunt sau mai stiu eu ce. in fine, nu asta era problema mea, eu mi-am asumat. eu ma temeam da o sarcina sau ceva, dar, tot informandu-ma, cred ca sunt sanse minime..ar fi chiar culmea..ms oricum pentru raspuns.
Dar totusi, crezi ca ar trebui sa imi fac testul ala de sarcina? sau nu are sens?
Hai sa vedem...in ce perioada a ciclului erai? Cand ar trebui sa-ti vina? Parerea mea e ca trebuie sa fii printre cele mai ghinioniste persoane pentru a ramane insarcinata asa repede, dar nu e de exclus...Ai zis ca menstruatia ti-a venit in fiecare luna, daca ai avut un flux normal, nu sunt probleme, de cele mai multe ori, o sarcina peste menstruatie comporta o menstruatie cu un flux redus.
Cred ca ai ceva cu capul tu fata. Mai bine nu te mai lua dupa toata lumea si gandeste-te bine.
Tea penetrat de 2 ori dabea daca tea rupt himenul (daca la rupt si pala) Ce dracu te panichezi pentru un **** de lucru nici macar nu se poate numi sex ala si crezi ca te-a lasat cu burta la gura? Esti dusa cu capul bine rau. Mai ai si 20 de ani mai bine du-te dracu la spital sa-ti faca analize la CAPPPPP ca acolo ai probleme...
Doamne multi prosti ai in gradina ta, dar credeam ca sunt si ei mai de 10-14 ani nu de 20...
Pai atunci mi-a fost venit cam la 6 zile dupa intamplarea aia. Dar ai dreptate, nu prea are cum sa se intample asa ceva...Ma panicasem eu un pic ca citisem niste cazuri pe net, si ce imi mai spuneau prietenele mele. mersi
Phoenix231, felicitari pentru limbaj si pentru ca esti o atotstiutoare...ma bucur foarte mult ca nu stii sa scrii dar stii d'ale sexului. Decat sa comentezi aiurea, mai bine du-te draguta tu la un ginecolog sa-ti explice cum sta treaba cu dezvirginarea asta, poate asa aflii ca nu este nevoie de 500000 de penetrari pentru a-ti rupe himenul, una ajunge...ca nu e din otel!
Stai liniştită, din moment ce nu te-a dezvirginat, nu ai cum să rămâi însărcinată :*.
Daca barbatul s-a masturbat inainte si nu a facut dus exista o oarecare posibilitate sa ramana spermatozoizi pe penis, dar daca ti-a venit la timp poti sa stai calma.
Sa iti dau un staf...
Nu te mai da mare ca ti-ai pierdut virginitatea la 20 de ani ca tot proasta esti...
Deci mai bine ramai asa uita de acest fapt si mai incearca inca o data peste 20 de ani poate iti vine mintea la cap.
Nici macar nu ma dadeam mare...am intrebat asta deoarece mai stiam niste cazuri asemanatoare. in fine, nu mai conteaza
Hai sa-ti spun eu cum sta treaba.Prietenele tale aveau dreptate. Daca baiatul are penisul in erectie undeva la jumatate atunci el secreta un lichid seminal. Daca el era excitat sansele sa ramai sunt de 30%-70%.Pentru detalii add lovelace.proud P.S darrio mai pune mana pe o carte de anatomie.
Buna, Chiar daca nu a ejaculat exista riscul minim de a ramane insarcinata deoarece barbatul elimina o secretie ce poate contine spermatozoizi, fa un test de sarcina!