| Andreea201012 a întrebat:

Buna ma numesc Andreea si cred ca ma cunoasteti nu mai dau amanunte cati ani are numai ca il cheama Florin asa ca azi l-am sunat de la scoala de 10 ori si mia rasp dar i-am spus cf si a zis bine u si am zis ca sunt la scoala si a zis aha bine si mia inchis si l-am mai sunat si dadea ocupat sfat pls credeti ca sia gasit iubita funditalove struck

Răspuns Câştigător
| Anonim_3057 a răspuns:

Pai exista mai multe motive de ce ti-a inchis. Sper sa fie bune. Daca ti-a inchis pentru ca asa o vrut inseamna ca este un nesimtit iar daca nu poate era ocupat. Oricum vezi ce o sa se mai intample daca tot o sa te mai evite inseamna ca nu te meritatongue

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, dar s-a saturat sa-l ucizi cu telefoanele. Decent este sa dai un singur telefon, cand esti 100% sigura ca nu este la scoala si, daca respinge sau nu raspunde, sa astepti macar 48 de ore sa te sune inapoi, inainte de a da un nou apel. 10 telefoane nu ai voie sa-i dai nici daca moare cinvea. De asemenea este foarte urat sa-l suni la scoala, cand este ocupat si concentrat la o activitate mult mai importanta. Nimeni nu ar vrea sa fie cu o femeie atat de nepasatoare si cicalitoare.

| EuCuTine a răspuns:

Cred ca este bou. Daca nu este bou atunci vrea sa te faca geloasa si sa te faca sa iti placa mai mult de el.

| dalila a răspuns:

Poate ca avea o treaba si nu putea sa vb sau poate are p altcineva

| cQsm1N a răspuns:

Sigur era cu amanta...

| unvisalbnegru a răspuns:

Pai nu cred ca avea treaba ca iti spunea...cred ca so plictisit si nu ii mai pasa de tine.cred big grin