| angelanky a întrebat:

Bună..Ma numesc Andreea si sunt casatorita de 2 ani..sotul meu e șofer pe camion si nu ne vedem prea des. Inaintea soțului meu am avut o relatie cu un baiat,si m-am maritat pt ai face lui in ciuda(fostului),stiu ca a fost cea mai proastă alegere insa era prea târziu cand mi-am dat seama. M-am impacat cu fostul iubit,el acceptand ca eu sunt maritata,el luand-o ca pe o aventura. Insa relatia a devenit serioasa,astepta cu nerabdare sa divortez si am facut primul pas pt asta. El a lucrat in strainatate si mergeam foarte des la el insa dupa ce sa restabilit acasa din nou lucrurile sau schimbat. Ma suna rar, eu il sunam foarte des si nu raspundea tot timpul..atitudinea lui sa schimbat.Am avut o discuție cu el insa nu el o fire prea deschisa..motivul pt racirea lui e ca nu are casa lui, nu are nimic al lui dr aceea nu poate inainta relatia noastra.Eu i-am explicat ca putem sa o luam de la lingura amandoi si sa ne facem viata cum vrem. Insa el e mai retras,el are un anturaj urat, prieteni multii..si cred ca asta la răcit pe el, vorbele lumii. voi ce parere aveti? ..cateodata ma simt folosita pt ca ma suna doar cand are nevoie de mine, e foarte complicata situatia mea..nu stiu ce ar trebui sa fac, eu il iubesc foarte tare..as muta muntii din loc pt el. sad as avea nevoie de niste sfaturii sau cum vedeti voi din afara situația asta.

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

Tu chiar il iubesti pe respectivul.
stii de cine imi aminteste acest baiat? de Ion din romanul lui Liviu Rebreanu.
o iubea cu ardoare pe Florica, dar patima lui pentru pamant a diminuat iubirea fata de Florica.
in momentul in care a aflat ca Florica urma sa se casatoreasca in inima lui a renascut acest foc si vedea in George(in cazul nostru, soferul de tir) un inamic care i-a furat cea mai pretioasa comoara.E incalcita situatia.
Orice om isi doreste ceea ce nu poate avea.Casatorindu-te l-ai ranit, mai mult ca sigur, dar i-ai si starnit poftele peste culmi.Acum ca stie ca te poate avea cand doreste, e mai interesat de partea materiala pe care nu o are.
Apropo, gresesti tare fata de soferul de tir. Poate te-a luat de nevasta din cauza ca te iubeste si el.Hotaraste-te ce vrei sa faci! Eu zic sa nu te mai implici foarte tare in relatia cu fostul, sa renunti la actualul si sa iti vezi putin de cariera ta.Asta daca nu esti o femeie dependenta.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un sofer de tir sau autobuz nu face fata unei casnicii, divorteaza de el si ocupate de viata ta

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru mgtow):

Da,aceasta slujba necesita sacrificii!

| mgtow a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Soferul profesionist nu poate sa faca fata la o familie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"..as muta muntii din loc pentru el."
Nu i-ai mutat cand trebuie, de ce ai face asta acum pentru un om de nimic care te foloseste?
Tu te declari interesata pentru ca nu iti sunt satisfacute dorintele... Nu ai reusit sa-l cunosti(ba ca e retras, ba ca are un anturaj si multi prieteni, ba e nerabdator, ba e nepasator).Ce-i asta...
S-a schimbat tot ce v-a legat odata, tu esti diferita in ochii lui acum. Nimic nu va mai fi la fel. Nu-ti mai incurca viata si renunta la amandoi.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai maxima dreptate

| angelanky explică:

Mulțumesc pentru sfaturi..insa e foarte greu sa renunț la amandoi deoarece timp de 6 ani am oscilat intre acesti barbatii..Pt sotul meu nu cred ca mai simt ceva,e doar obisnuinta sau ideea ca e acolo cand eu am nevoie,iar pe celalalt simt ca il iubesc chiar daca nu ma merita, am facut multe sacrificii pentru el. E atat de complicat si sunt constienta ca imi complic singura viata. Singurul lucru care as vrea acu e sa ii deschid ochii, sa il fac cumva sa ia o decizie, sa stiu exact ce vrea el de fapt de la mine, odata spune un lucru, odata alt lucru..probabil nu e hotarat. probabil trebuia sa il fac sa simta ca ma pierde.dar cum?

| mariaale a răspuns (pentru angelanky):

Daca nu mai simiti nimic de ce mai stai, nu ai copil nu ai nimic de pierdut du-te traiesteti viata!

| angelanky explică:

Da,dar "șoferul profesionist" ma iubeste si isi doreste familie cu mine. iar daca l-as lasa i-as distruge viata, nu vreau sa am pe nimeni pe conștiința