| Andrei23_1915 a întrebat:

Bunahappy Ma numesc Andrei, am 16 anibig grin Si am o problema. Cu toate ca am tot incercat nu am reusit sa imi fac pana acum nici o prietena. Chiar nu stiu ce se intampla, sunt la fel ca toti cei din jurul meu, adica sunt un baiat normal, cu toate astea... Nu prea am deloc noroc la fete. M-am saturat sa tot fiu refuzatsad Mereu primesc raspunsuri de genu " ma mai gandesc" dar niciodata nu iese nimic. Mereu prietenii mei ies cu fete, in timp ce eu trebuie sa stau mereu acasa, si numai suport situatia asta. Poate ma puteti ajuta cu o vorba buna macarhee hee Am mare nevoie de cineva cu care sa vorbesc. Ms anticipattongue

Răspuns Câştigător
| LiveYourLife a răspuns:

Ce ai alege din cei iti voi zice acum?:thinking sa stai cu o fata oarecare si sa-si bata joc de tine sau sa astepti cu speranta ca va aparea printesa visurilor tale?

poate nu a fost sa fie...
nu ai intalnit inca persoana potrivita(ce-i al tau e pus deoparte)
stiu ca la un moment dat intervine ...nu stiu cum sa zic probabil plictiseala...
incearca sa iesi cu prietenii tai si daca ei iau prietenele cu ei spune-le ca acele fete sa mai vina cu alte fete si poate mai sti intalnesti persoana potrivita pentru tinesmug

oricum se va intampla la un moment dat probabil cand t astepti mai putinhee hee

oricum tot respectul pentru tine ca ai fost cuminte pana acum desi altii pana acum isi incepeau si viata sexuala(un lucru foarte urat la varsta asta)

Nu-ti pierde sperantahappy

BYE!

5 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Andrei, fie nu ti-a venit vremea, fie esti selectiv. Nu dispera, e normal la 16 ani sa nu gasesti o fata care sa ti se potriveasca. Uita-te cu atentie la amicii/colegii tai si vei vedea multe relatii in care partenerii sunt prieteni numai asa, ca sa nu fie singuri, si zau nu-i bine. Asa, fara o prietena de circumstanta, esti liber sa faci ce si cand vrei, sa zambesti cui vrei tu, sa mergi la fotbal. Cand "ea" o sa apara, nu-ti vei mai dori des sa mergi la forbla, etc., ci sa stai cu ea. Ai 16 ani, bucura-te de ei, da-le incolo de fete pentru moment. Cand iti va veni vremea, o sa stii: vei simti un stol de fluturi in stomac si... ca trebuie. Pana atunci bucura-te de adolescenta asta libera.

| BruneTh a răspuns:

Hey! Ce pot spune...Soarta

| zizizuaza a răspuns:

Pai...dupa mine cred ca niciodata nu e prea tarziu, fii tu insuti si se poate rezolva totulhappy

| mgtow a răspuns:

Acum treci prin criza dragostei asa cum nu e servici asa nu ai parte nici de femei dar e bine oricum decat sa fi inselat mai bine singur si pe la vreo 30 de ani dai de una cu mintea pusa la punct dar grija sa ai ca poate fi panarama cand mai putin te astepti.

| Narcis2007 a răspuns:

Bine ai venit in clublaughing