| AndreiTudor1 a întrebat:

Bună mă numesc Andrei și stau în Timișoara, am trecut printr-o despărțire am fost înșelat, eu am fost cu o fată împreună 4 luni aproape și tot timpul când era cu mie vorbea cu fostul ei și când am aflat am pus stop, când merg pe stradă și mai văd cupluri care se iubesc și îi văd și eu las capul în jos și merg mai departe și am așa o stare nașpa în mine, vreau să găsesc și eu o fată care să mă iubească cu adevărat și să țină la mine, dacă e o fată pe aici care vrea și ea o relație sau măcar o persoană lângă ea, poți să îmi dai un mesaj în privat sau aici nu-i problemă ????

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

De ce ar fi o problemă? Sper să întâlnești o fată loială cât mai curând, nu merită să fi supărat pentru ea, se vede că nu a ținut la tine.

| AndreiTudor1 explică (pentru Kufu95):

Mulțumesc mult pentru sfat și eu sper să găsesc cat mai curând

| Kufu95 a răspuns (pentru AndreiTudor1):

Nu te să te grăbești în privința asta că vei suferi, va apărea când nu te aștepți. Cu drag!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Încearcă să îți acorzi timp pentru a te vindeca, pentru a te cunoaște mai bine și pentru a înțelege ce îți dorești cu adevărat într-o relație. Fii deschis și răbdător, dar nu te grăbi. Nu te compara cu ceilalți – fiecare are ritmul și drumul lui. Încearcă să te concentrezi pe pasiunile și interesele tale, să îți construiești încrederea în tine, iar atunci când vei fi pregătit, o relație adevărată va veni de la sine. Ai răbdare și fii selectiv; o relație sănătoasă necesită timp și respect reciproc.